fbpx
Mészárosné Kelemen Beatrix

Mészáros Lőrinc felesége magyar celebekkel keltené fel Csipkerózsika-álmából a Life TV-t

Saját gyártású magyar műsorokra koncentrál majd a hamarosan megújuló Life TV, mely olyan hírességekkel állapodott meg mint Szulák Andrea, Návai Anikó, Várkonyi Andrea, Esztergályos Cecília, Karda Bea és Vastag Csaba. Egy hétfői siófoki tévés szakkonferencián tudtunk meg erről részleteket. Bemutatkozott egy nemzetközi világbéke tévé is.

Teljesen megújul a korábban a New Wave Media Zrt. (az Origo tulajdonosa) tulajdonában lévő, jelenleg már Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos feleségének, Mészárosné Kelemen Beatrix Csillának a 100 százalékos érdekeltségébe került, Mészárosné által vezetett Life Tv.

A megújulásról a Media1 a Magyar Kommunikációs Szövetség (MKSZ) és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) szervezésében Siófokon megrendezett (az Internet Hungary konferenciával összekapcsolódó) hétfői tévés szakkonferencián értesült, ahol Szabó Péter, a tévé egyik igazgatója tartott előadást és mutatta meg a jelenlévő kábeltévés cégek és más jelenlévő érdeklődők számára, milyen lesz a Life TV a megújulás után.

Szabó Péter előadása alapján a csatorna a megújulását követően is a női célközönséget igyekszik majd megszólítani, de eddigi életmódos profilja az „életérzés közvetítésével” egészül ki.

Új arculatot is kap a tévécsatorna, és az október 14-i megújulás után új műsorok is indulnak a Life TV csatornán.

A Life TV hamarosan debütáló arculata az MKSZ konferenciáján
A Life TV hamarosan debütáló arculatát is felvillantották az MKSZ tévés szakkonferenciáján

A Life TV nézőinek magyar celebek közvetítik majd az életérzést

  • Szulák Andrea esti talkshow-t kap, a címe: Nyugi, köztünk marad. Ez egy szórakoztató típusú műsor lesz, mely egyszerre lesz talkshow és gameshow. A Nyugi, köztünk marad három kérdést feszeget majd ismert vendégek segítségével.
  • A TV2 Média Csoporttól tavaly decemberben távozó Várkonyi Andrea is a Life TV-nél kap műsort. Várkonyi Andrea műsorában – melynek címe Női titkok Várkonyi Andinál – női titkokról, pikáns témákról esik majd szó hetente egyszer, vasárnap esténként.
  • Egy új reality is indul, Generation Reality címmel. Ebben az idősebb és fiatalabb generáció véleményét ütköztetik majd egymással.
  • Az Oldschool című műsorban Esztergályos Cecília és Karda Bea, valamint még egy „díva” ad majd különböző tanácsokat a nézőknek.
  • A Hello Hollywood címmel jelentkező, hollywoodi filmbemutatókról szóló műsorban Návai Anikó műsorvezető mellett Vastag Csaba dalénekes is látható lesz.
  • Ezenkívül indul egy új műsor a digitális világról, valamint Borjour címmel borászati műsorral is találkozhatnak majd a Life TV nézői.

A Life Tv megújulását reklámkampány is segíti. A Life TV megújult arculatával találkozni lehet majd óriásplakáton és járműveken is, de lesz épületháló-reklám is.

A Life új műsorairól szóló videót az MKSZ tévés konferencián rögzítette a Media1 hétfőn

Felébresztenék a csatornát „Csipkerózsika-álmából”

A tulajdonosváltás után „életre keltünk” és felébresztjük Csipke-rózsika álmából a csatornát – mondta Szabó Péter a siófoki tévés szakkonferencián.

Szabó Péter szólt arról is, hogy a Life TV a Media Vivantis befektetésének köszönhetően új stúdiótechnikát és vezérlőtermet épített. Az igazgató szólt arról is, hogy kifejezetten magyar, saját gyártású tartalmakra fognak szakosodni. (A Media Vivantis Mészáros Lőrincné idén alapított médiacége.)

„A tévécsatornák egy része Magyarországon láthatatlan, egy másik része nézhetetlen. Mi azonban gondoskodni fogunk arról, hogy a Life TV nézhető és minél többek számára elérhető legyen” – mondta Szabó Péter, hozzátéve, hogy a Life TV esetében az a céljuk, hogy a csatorna teljes terjesztettségi állapotba kerüljön, vagyis minél több háztartásba eljusson a következő időszak fejlesztéseinek köszönhetően.

Mészáros Lőrinc felesége egyébként korábban az időközben megszűnt Echo TV vezetőjeként kezdte tévés pályafutását. A Life Tv-t a már említett Media Vivantis segítségével azután vette meg, hogy Vaszily Miklóssal egyidejűleg távozott a megszűnő Echo Tv éléről.

Betörne a hazai kábeltévés rendszerekbe egy világbékét sugárzó tévé

A Magyar Kommunikációs Szövetség siófoki tévés szakkonferenciáján egyébként hétfőn bemutatkozott egy másik tévé, a Supreme Master TV is, mely a világbékéről szól. A Supreme Master tévé jellegzetessége, hogy kerüli a háborús témákat, sőt kifejezetten a nemzetközi világbékére összpontosít.

A jelenleg a suprememastertv.com internetes címen angol nyelven sugárzó, de feliratozással magyar nyelven is elérhető tévé azért érkezett a konferenciára bemutatkozni, mert szeretné, ha bekerülhetne a hazai műsorterjesztő hálózatokra is.

A SupreMaster TV csatorna tulajdonosa egyébként spirituális tanító, Ching Hai Legfelsőbb Mester. A Supreme Master nem mást tűzött ki céljaként mint a világ megmentése, a béke elősegítése, illetve annak tudatosítása, hogy mindannyian egyek vagyunk.

További tévés hírek találhatók a Media1 TV rovatában.

Borító: Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, Mészáros Lőrinc felesége, a Life TV 100 százalékos tulajdonosa az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások