fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Várkonyi Andrea mégis távozik a LifeTV-től

Pedig épp pár napja jelentették be, hogy mely műsorban lesz látható a műsorvezető az ősztől a csatornán.

Szűkszavú közleményben jelentette be ma, kedden, nem sokkal ezelőtt a Hajdú Péter vezette Life TV, hogy távozik a csatornától Várkonyi Andrea.

A távozásra szeptember elsején kerül sor, a jövőben új szakmai kihívások elé néz a műsorvezető.

Várkonyi Andrea 2019-ben, a TV2-től történő távozása után csatlakozott a LifeTV-hez. Nevéhez olyan műsorok fűződtek mint az „Akarsz beszélni róla?” valamint a „Női titkok” és „Férfi titkok Várkonyi Andival”.

Bizonygatták, hogy marad, de aztán mégsem

Hajdú Péter vezérigazgatói kinevezésekor ugyan megszüntette Várkonyi addigi műsorát, de akkor a vezérigazgató még azt mondta, számít a műsorvezetőre, csakúgy mint Szulák Andreára. Szulák egyből felmondott, Várkonyi Andrea azonban bizakodóan nyilatkozott. Nem sokkal később Hajdú az Instagramon közölte, hogy Várkonyi marad a csatornánál. A napokban jelentették be, hogy ő lesz az egyik műsorvezetője a Life Tv-n augusztus végén induló új, Bréking című talkshow-nak. Csakhogy ezek szerint mégsem.

A LifeTV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. (Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó feleségének médiacége) közleményében köszönetét fejezi ki Várkonyinak a csatornánál végzett munkájáért, egyben sok sikert kívánt a távozó műsorvezetőnek.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Várkonyi Andrea a Life TV-s műsorában. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások