fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Házasságot köt Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

A párosról tavaly augusztus, azaz azóta keringtek pletykák, hogy Várkonyi Andrea váratlanul távozott a Mészáros Lőrinc akkori feleségéhez tartozó Life TV-től, ahol alig pár nappal korábban még új műsorát jelentették be.

A házasságról a kormánypárti KESMA-hoz tartozó bulvárlap, a Hot magazin holnapi száma ír majd a műsorvezetőnő vallomása alapján, de már most beharangozta a szintén kesmás Borsonline a cikk tartalmát, és néhány gondolatot is idéznek.

„A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról” – mesélte a hot!-nak Várkonyi egyik, neve elhallgatását kérő kollégája az előzetes szerint.

Azt ígérik, hogy a hot! magazin csütörtöki számában Várkonyi elmeséli, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint azt is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Mészáros Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek korábban
Mészáros Lőrinc nyilatkozik az ATV-nek korábban

Várkonyi Andrea tévés műsorvezető és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó, a miniszterelnök barátjának új kapcsolatát fokozatosan kezdték kiszivárogtatni a nagyobb nyilvánosságnak azután, hogy minisztériumi folyosókon is téma lett kettejük románca, valamint hírek érkeztek Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válásáról.

Először az egyik kormánypárti bulvárlapban egy kártyajós jóslatát közölték, ami szerint Várkonyi Andrea egy gazdag és befolyásos emberrel jön össze, de nem nevezték meg, kiről van szó.

Később az egyik tévéműsorban drága eljegyzési gyűrű volt Várkonyi kezén. Ráadásul a Life TV-től való tavaly augusztusi távozása után a műsorvezetőnő nem sokkal később megalapított médiavállalkozása épp egy Mészáros Lőrinchez kötődő Andrássy úti ingatlanban kezdte el működését, és a cég, a Whitedog Media Kft. megbízást is kapott Mészárostól, amiről Várkonyi azt mondta, büszke rá, hogy a Mészáros Csoportnak dolgozhat.

A 46 éves Várkonyiról és az 55 esztendős Mészárosról közös esti, utcai fotó is megjelent.

Frissítés 2021.04.22

Az időközben megjelent Hot magazinban Várkonyi Andrea azt állítja, csak Mészáros Lőrinc és Mészáros volt felesége (Várkonyi volt munkáltatója) válását követően jöttek össze.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Várkonyi Andrea a Női titkok Várkonyi Andreával című műsorának műsorvezetőjeként a Life TV-n

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások