fbpx
Klubrádió hirdetés

Ezúttal sem döntött a Médiatanács a Klubrádió frekvenciájáról

Újabb egy hétre néma marad a Budapest FM 92,9 MHz, és marad a bizonytalanság a Klubrádió kapcsán.

A Media1 értesülése szerint múlt héthez hasonlóan e heti ülésén sem tűzte napirendjére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Budapest FM 92,9 MHz közösségi rádiós pályázat ügyét.

Az NMHH Médiatanács e heti hivatalos napirendje is ezt erősíti, mely itt található. E szerint különböző egyéb ügyekkel foglalkoztak, de a Klubrádió, pontosabban a 92,9 ügyével nem.

Holott egyetlen pályázó, a Klubrádió pályázata van már csak „versenyben”, közüle kellett volna kiválasztani a győztest, vagy amennyiben tartalmi problémát talált a testület, akkor eredménytelenné nyilvánítani a pályázati eljárást az üresen álló frekvencia hasznosítása ügyében.

Miután azonban ez most nem történt meg, a Klubrádió újabb egy héten át nem tud visszatérni a 92,9-re, és ezután is csak az interneten tudja terjeszteni a műsorát.

Arató András, a Klubrádió Zrt. igazgatóságának elnöke a Media1-nek telefonon úgy értékelte a fejleményt, hogy szerinte nehéz nem felfedezni a rosszindulatot a grémium részéről, hogy tovább váratja a rádió több százezres közönségét a döntéssel. Arató addig is reméli, hogy minél többen találják meg műsoraikat az interneten, a klubradio.hu-n és a különböző netrádiós megoldások segítségével.

A Klubrádió egykori frekvenciája február 15-től néma, mivel a tavaly óta tartó pályázati eljárás nem ért a végére, és a testület nem volt hajlandó meghosszabbítani a médiaszolgáltató jogosultságát sem

További hírek találhatók a Media1.hu-n, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy az NMHH Médiatanács a Kúria korábbi ítéletével szembemenve nem hajlandó megmutatni a Tilos Rádió néhány évvel ezelőtti rádiós pályázatát.

Borító: A Klubrádió Zrt. hirdetése a Bokor utcában. Fotó: Ladányi András / Media1

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */