fbpx
Palocsay Géza, az Adevinta Hungary ügyvezető igazgatója a Media1 2021.02.01-i adásában

Hogyan indítson webshopot és mik most a trendek az e-kereskedelemben?

Többek között erről beszélgettünk szakértő vendégünkkel a Media1 február eleji műsorában.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Palocsay Gézával, a Jófogást, a Használtautót és az Autónavigátort működtető Adevinta Classifed Media Hungary ügyvezető igazgatójával, aki még a koronavírus világjárvány berobbanása előtt, nagyjából egy éve, 2020 januárjában is volt már a Media1 műsorának vendége, legelőször is áttekintettük, mi történt 2020-ban az internetes kereskedelemmel, amelyre a koronavírus rendkívül pozitív hatást gyakorolt, szinte berobbant ez az terület, hiszen rekord növekedés történt.

A műsorban a COVID-19 járvány az e-kereskedelemre gyakorolt pozitív hatásai mellett a szakértő segítségével áttekintettük, mire lehet számítani a következő időszakban, illetve milyen új technológiák és kihívások várhatók a digitális kereskedelemben.

Hosszú időt szenteltünk annak, mit tehetnek azok, akik még csak ezután tervezik, hogy belevágnak a webshopon keresztüli értékesítésbe, hogyan érdemes hozzálátniuk, illetve mire kell figyelniük, de kiderült az is, hogy ma már nem csak a webshop jelenti az egyetlen értékesítési utat a digitális piacon, hiszen több új csatornával bővültek a lehetőségek az Instagramtól a Facebookon át többféle egyéb megoldásig.

Szó esett fizetési rendszerekről, online marketingről, webshop motorokról, szállítási módokról, logisztikáról és sok más, praktikus kérdésről, illetve azokról az új piaci szereplőkről is, akik szép számban jelentek meg az e-kereskedelemben az elmúlt hónapok során.

A Media1 2021. február elsejei műsora Palocsay Gézával az alábbi lejátszóval visszahallgatható, de akár le is tölthető.

A Media1 műsorai önálló oldalon, a vipcast.hu-n is elérhetők podcastként, de meghallgathatók az adások podcastként a Spotify-ról, a Google Podcastsból, az Apple iTunes-ból és más platformokon is megtalálhatók a műsorok, valamint bármely podcast programmal feliratkozhat a műsor RSS-ére. A műsorok minden héten a Spirit FM rádióban, a Budapest-Belváros 87,6 MHz-en és streaminggel a spiritfm.hu-n is meghallgathatók.

A Media1 következő, február 15-i műsorának vendége lesz Rozgonyi Krisztina, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) 2010-ben, a kormányváltáskor lemondó egykori elnöke, akivel a hazai rádiós piac és a médiaszabályozás anomáliáiról beszélgetünk a Klubrádió lekapcsolása kapcsán, de elérhető mától az a napokban készült interjú is, amelyben Dull Szabolccsal és Munk Veronikával, a Telex.hu híroldal társfőszerkesztőivel beszélgettünk.

Borító: Palocsay Géza, az Adevinta Hungary ügyvezető igazgatója a Media1 2021.02.01-i adásában (balra) és a műsorvezető, Szalay Dániel (jobbra)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások