fbpx
Donald Trump, az Egyesült Államok leköszönő elnöke

Meghosszabbítja a YouTube Donald Trump csatornájának tiltását

A felülvizsgálat után a cég ismét úgy döntött, hogy nem engedi a volt amerikai elnököt újabb videót feltölteni, és kommentelni sem lehetséges így a videói alatt.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

Határozatlan időre meghosszabbítja Donald Trump felfüggesztését a YouTube – írja a The Guardian.

„A potenciális erőszaktól való aggályaink miatt a Donald J Trump csatorna továbbra is felfüggesztve fog maradni. Munkatársaink továbbra is éberen és közelről fogják követni a fejleményeket” – mondta el Ivy Choi, a YouTube szóvivője egy közleményben.

Trump csatornáját először január 12-én tiltották le, mivel az egykori elnök megsértette a cég álhírek terjesztéséről szóló szabályzatát, illetve a Capitoliumban történtek miatti további erőszak megakadályozását is szem előtt tartották. Az egykori elnök így nem tud újabb videókat posztolni és a videói alatt a kommentelés lehetőségét is kikapcsolták.

Donald Trump YouTube csatornája
Donald Trump YouTube csatornája, 2021.01.13-án

 

A többi közösségi médiaóriás is hasonlóképpen járt el, mivel úgy ítélték meg, hogy az egykori elnöknek nagy szerepe volt a Capitoliumban történt, több ember halálával végző zavargásokban. A Twitter végleg betiltotta Trump profilját, míg a Facebook a YouTube-hoz hasonlóan határozatlan ideig függesztette fel Trump fiókját és egy független felügyelőbíróságra fogja bízni, hogy mi legyen a felhasználó sorsa az oldalon.

Borítókép: Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke Fotó: Library of Congress / Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások