fbpx
Az RTL Magyarország székházának egyik felirata

Leleplezték az RTL Klub őszi műsorkínálatát és hogy ki lesz a VV10 férfi műsorvezetője az RTLII-n

A hamarosan kezdődő őszi tévés csúcsszezont számos saját gyártású produkcióval indítja az RTL Magyarország, érkezik például A mi kis falunk és a Drága örökösök, valamint az Álarcos énekes új évada, de más produkciókat is bejelentett a tévés médiavállalat. További újdonság, hogy a neten előbb megtekinthető lesz a késő esti RTL Híradó, mint az RTL Klub képernyőjén.

Az RTL Klub ma, szombat este, pár perccel ezelőtt a Fókusz című műsorában leleplezte az őszi tévés szezonban képernyőre kerülő legfontosabb tévéműsorainak kínálatát.

Érkezik az Álarcos énekes második évada

Elhangzott, hogy új évaddal tér vissza 2020 tavaszának egyik legnézettebb műsora, az Álarcos énekes című maszkos show, melynek gyártója ezúttal is az UFA Magyarország lesz. A nemzetközi formátum (melynek eredeti címe The Masked Singer) idén ősszel újabb titkokkal érkezik majd. A csatorna számos meglepetést ígér a show kapcsán.

Az RTL Klub Álarcos énekesének Kutyája és a Robot
Az RTL Klub Álarcos énekesének Kutyája és a Robot az előző évadban. Fotó: RTL sajtószoba / Media1-archív

Verebély Marcell, az Álarcos énekes kreatív producere elmondta:

„Annyit már most elárulhatok, hogy vadonatúj álarcok lesznek, a vadonatúj sztárokon, akiknek a kiléte továbbra is a tévétörténelem legnagyobb titka.”

A kreatív producer hozzátette: bár az első évad óta óriásit változott a világ, hiszen mindenkinek maszkot kell hordania, de az Álarcos énekesben legtöbbször elhangzó mondat ugyanaz marad: „Maszkot le! Maszkot le! Maszkot le!”

Az RTL Klub Álarcos énekes című műsora a jelmezes szereplőkkel
Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának előző, első évada a jelmezes szereplőkkel. Fotó: RTL Klub sajtószoba / Media1-archív

Már a 4. évaddal érkezik a Drága örökösök

Új évaddal tér vissza a Drága örökösök című sorozat is, melynek gyártója a ContentLab & Factory, showrunnere pedig Hámori Barbara.

A sorozatban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább kavarják a szálakat az örökség körül.

Az RTL Klub azt ígéri, hogy a sorozat nézői akciódús új negyedik évadra számíthatnak, mivel eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek majd ki az elhunyt Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és az ellenségek is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz, ami az egész környéket felbolygatja.

A rajongók számára rossz hír lehet, hogy egy korábbi tájékoztatás szerint ez most már az utolsó évad lesz a sikerszériából.

Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának 3. évadának egyik jelenete
Drága örökösök, az RTL Klub sorozatának előző, 3. évadának egyik jelenete

Az RTL Most+ után az RTL Klubon is képernyőre kerül az Apatigris Scherer Péter főszereplésével

Az RTL Klub képernyőjéről tavasszal a koronavírus miatti nehézségek miatt egyetlen rész után levett, majd azután az RTL Most+ nevű prémium digitális platformon bemutatott Apatigris című sorozatot az ősszel az RTL Klub is leadja. A Paprika Studios saját fejlesztésű heti vígjáték sorozatában láthatjuk Scherer Pétert (aki a sorozatban is Péter néven szerepel), amint egyedülálló apát alakit, aki az egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje.

A szórakoztató magyar sorozatban Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete 101.2020
Az RTL Klub Apatigris című sorozatának egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós sorozatai közül is kiemelkedik azzal, hogy száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

A műsor showrunnere Herman Péter, vezető írója Köbli Norbert, rendezője Herczeg Attila. A forgatókönyvet Köbli Norbert és Csurgó Csaba közösen készítette. A vezető operatőr Szőke Dániel. A sorozat producere Herman Péter és Erdős Ákos.

Örülhetnek Pajkaszeg rajongói is, jön A mi kis falunk 5. évada

Idén ősszel az 5. évaddal folytatódik A mi kis falunk című sorozat.

„Ezt a sorozatot külön fantasztikus érzés csinálni. Fantasztikus színészek vannak, fantasztikusak a történetek, úgyhogy én mindig nagyon várom, hogy elkezdjük. Természetesen mindegyik nagy menet, nem gondoltam volna, hogy elérkezünk az ötödik szezonhoz és valójában ugyanúgy örülünk mi is neki, ahogy a nézők”

– nyilatkozta az RTL Magyarország gyártóparternere, a ContentLab &Factory készítette sorozat rendezője, Kapitány Iván. (Kapitány Iván és Diószegi Judit volt a Media1 egy korábbi műsorának exkluzív vendége, akik a sorozatgyártás kulisszatitkairól, és A mi kis falunkról is sok érdekeset elárultak. Az interjú meghallgathatható ITT.)

A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete
A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba / Media1-archív

A sorozat előzetese szerint az új évadban kiderül Erika terhességi tesztjének eredménye, és folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó pedig azon ügyködnek, hogy elválhassanak, ám nem várt akadályokba ütköznek. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat, a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Folytatódik a Házasodna a gazda harmadik évada

Június elején már képernyőn volt a Házasodna a gazda (gyártó: UFA Magyarország) legújabb évada. Az első epizódban a nézők megismerhették a társra vágyó gazdasszonyokat és gazdákat. Sokan jelentkeztek, akik szeretnék elrabolni a főszereplők szívét. A folytatásban a gazdák közülük választják ki azokat, akikkel személyesen is megismerkedhetnek.

A Házasodna a gazda harmadik évadának műsorvezetője Nádai Anikó.

Házasodna a gazda, RTL Klub
Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsor korábbi évadából. Fotó: RTL Klub sajtószoba

Visszatér a Nyerő Páros, Sebestyén Balázs kemény évadot ígér

Folytatódik az RTL Klub 2016 óta képernyőn lévő műsora, a Nyerő Páros (gyártó: Solaz Média). Idén ősszel újabb párok költöznek be a villába.

„Nagyon mások a karakterek, nagyon jól válogattuk abból a szempontból, hogy szerintem ők a civil életben nem is biztos, hogy találkoznának, ezért nagyon izgalmas kémia van a párok között. Úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz, nagy taktikázás – nyilatkozta Sebestyén Balázs.

A műsor házigazdája egyébként és azt is elárulta, hogy néhány új feladat annyira durva, hogy nagyon próbára teszi majd a játékosokat.

Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár műsorának műsorvezetője, Sebestyén Balázs a korábbi évadban
Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpár műsorának műsorvezetője, Sebestyén Balázs a korábbi évadban
Fotó: RTL Magyarország

Hollywoodi sikerfilmek is képernyőre kerülnek

Több hollywoodi sikerfilmet is képernyőre tűz az RTL Klub az ősszel.

Itt lesz látható például az Az igazság ligája Ben Affleckkel, Jason Momoával és Jeremy Ironsszal, az Ocean’s 8 Az évszázad átverése Sandra Bullockkal, Cate Blanchettel és Anne Hathaway-jel, a Tombolás Dwayne Johnson-nal, valamint a Ready Player One.

Pörög tovább a Konyhafőnök

Rendhagyó módon indult el augusztus 3-án, most hétfőn a Solaz Media gyártotta Konyhafőnök legújabb évada. Most először láthatták a nézők a botrányoktól sem mentes válogató (casting) epizódokat. A versenyzőjelöltek között volt orvos, ügyvéd, kamionsofőr, valóság-show hős, valamint szépségkirálynő jelölt is.

Akik kötényt kaptak, újra pult mögé állhatnak, hogy megmutassák: rászolgálnak a bizalomra. A gasztroreality-ben a tét 10 millió forint és az ország Konyhafőnöke cím.

Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának zsűrije
Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának zsűrije

A Konyhafőnök minden hétköznap este látható lesz az RTL Klubon.

A jubileumi Való Világ az RTLII-n lesz képernyőn

A Paprika Studios gyártotta, 2002-ben elkezdődött Való Világ című reality immáron a 10. évadával tér vissza. A szereplők az ősz folyamán költözhetnek be a villába, amit az RTL „Magyarország elsőszámú luxusbörtöneként” emleget.

A sorozat fődíja ezúttal 36 millió forint lesz.

Az RTLII ValóVilág 10 Powered by Big Brother (VV10) című műsorának logója
Az RTLII ValóVilág 10 Powered by Big Brother (VV10) című műsorának logója

Az RTLII csatornán látható reality női műsorvezetőjének személyét már a napokban leleplezte a csatorna (itt írtunk is róla), de most kiderült a férfi műsorvezetőtárs neve is. Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint a 10., jubileumi Való Világ Powered By Big Brother férfi házigazdája Puskás Peti lesz.

Puskás Peti és Dallos Bogi
Puskás Peti és Dallos Bogi. Fotó: Instagram / Media1-archív

Az RTL-nél jelezték: a szereplőválogatás a műsorba még nem zárult le, így aki kedvet érez ahhoz, hogy néhány hónapot eltöltsön a reality villájában a négy fal között, még tud jelentkezni a műsorba.

Előbb lesz online a késő esti Híradó mint az RTL Klub képernyőjén

Az RTL bejelentette, hogy ősztől RTL Most+ nevű digitális szolgáltatásának felhasználói online előbb láthatják a késő esti RTL Híradót, mint az RTL Klubon.

RTL Híradó. Fotó: sajtoklub.tv
Az RTL Híradó egy korábbi adásának pillanata. Fotó: RTL sajtószoba / Media1-archív

Ehhez persze RTL Most+ hozzáférés is kell, de a Kapos-NET Kft., a Pick-Up Kft., a PR-Telecom, a Sághy-Sat Kft., a Tarr Kft., a Telenor MyTV,  a Vidanet és a Vodafone-UPC cégcsoport arra jogosult előfizetői már elérhetik a szolgáltatást, amihez egy aktiválókódot kell kérni az érintett szolgálgatótól.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-hírfolyamunk itt található, napi hírlevelünkre itt lehet feliratkozni. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív, csak ott elérhető tartalmakat is közzéteszünk.

Borító: az RTL Klub székházának egyik részlete. Fotó: Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások