Házasodna a gazda, RTL Klub

Bejelentette az RTL Klub, mikor tér vissza a Házasodna a gazda új évaddal

Ez már a harmadik évad lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország marketing és kommunikációs osztályának tájékoztatása szerint június 7-én vasárnap este 18:50-kor lesz látható a Házasodna a gazda című falusi társkereső reality új, immáron harmadik évadának premier része az RTL Klubon.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó lesz.

Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetője. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória
Nádai Anikó, az RTL Gold Anikó #show című műsorának műsorvezetőjeként. Fotó: RTL Magyarország/Labancz Viktória

A Házasodna a gazda műsorában két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A műsor első epizódjában ismerhetik meg a nézők a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki halgazdálkodással, növénytermesztéssel, állattartással foglalkozik. Van egy biogazdasszony és egy erdélyi gazda, aki vadőr és medvék etetésével dobja fel a mindennapjait. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

RTL Klub Házasodna a gazda

Ahogy már 2012-ben és 2019-ben a Házasodna a gazda első és második évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Az adás után egyébként a https://rtl.hu/rtlklub/gazda/gazdak oldalon várják majd azon férfiak és nők jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társuk lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Az RTL Klubnál május végén életbe lép a nyári műsorrend, így a Házasodna a gazda már ennek részeként lesz képernyőn.

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: Jelenet az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának egy korábbi évadából. Fotó: RTL Magyarország sajtószoba

Szóljon hozzá!

Első világháborús katonák

Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi képet tett közzé az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés évfordulójára

A trianoni békeszerződés százéves évfordulójára időzítve Fotótér néven új ingyenes tartalomszolgáltatást indított tegnap az Országos Széchényi Könyvtár, mely Trianonnal kapcsolatos értékes képadatbázist tesz elérhetővé bárki számára. A fotók nagy része a katonák mindennapjait ábrázolja, így láthatók a tábori élet mozzanatai, a frontra és a frontok közötti vonulások, a táborok létesítése és a harcok.

Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.