fbpx
Az RTL Klub Konyhafőnök című műsorának casting epizódjában botrányokat is láthatunk majd

Megváltozik az RTL Klub műsorrendje, casting epizódokkal érkezik A Konyhafőnök

Új, eddig nem látott részekkel minden hétköznap képernyőn lesz A Konyhafőnök augusztus 3-tól. Ajtócsapkodás és hiszti is lesz a gasztroreality válogatójában.

Az RTL Magyarország mai bejelentése szerint augusztus 3-tól új részekkel folytatódik A Konyhafőnök című műsor az RTL Klubon. (A műsort eredetileg tavasszal tervezték bemutatni, de akkor erre végül nem került sor.)

Az RTL mai közleménye szerint eddig nem látott casting epizódokról van szó, melyekben hatalmas kiborulások, botrányok, megható és vicces pillanatok lesznek láthatók, méghozzá minden hétköznap 20:10-től.

A műsorban amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Azt is láthatjuk majd, hogy nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A sértett versenyzőjelöltek a zsűrit sem kímélik, ha önérzetükről van szó, így hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással, hisztikkel adnak hangot nemtetszésüknek.

Az augusztus 3-tól először látható casting epizódokban a versenyzők nem egyszer próbára teszik a zsűrit sokkoló alapanyagaikkal is mint például a sáska. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő még keményebben bírálja a jelölteket, csak a legjobbak juthatnak tovább, hiszen a verseny tétje A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint.

Az RTL tájékoztatása szerint a gasztro reality felvételeinek jelentős részét még az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt forgatták le. A forgatás fennmaradó idejére a műsor gyártója, a Solaz Media szigorú egészségügyi biztonsági intézkedéseket léptetett életbe, amelyek közül a leglényegesebbek; a műsor résztvevői és a stáb nem használhatták a tömegközlekedési eszközöket, szállításukat a gyártó oldotta meg.

RTL Klub, Konyhafőnök, egy korábbi évad egyik jelenete
RTL Klub, Konyhafőnök, egy korábbi évad egyik jelenete. Fotó: RTL Magyarország / Media1-archív

Csak a műsor résztvevői és stáb léphetett be a forgatás területére, akiknek kötelező volt az azonnali fertőtlenítés. A forgatás alatt nem hagyhatta el senki az épületet, az étkeztetést a gyártó oldotta meg. A stáb gumikesztyűben és maszkban végezte a munkát, a leállásokban a résztvevőknek kötelező volt a maszk és gumikesztyű használata, valamint a rendszeres fertőtlenítés. Naponta többször kötelező volt a stúdió és a munkaállomások fertőtlenítése. Ezen felül minden leállásban külön kötelező volt a munkaállomások fertőtlenítése.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások