fbpx
Az ATV rendkívüli logója a koronavírus járvány miatt

Kiderült, milyen műsorokat tervez az ATV

Több műsorral kapcsolatos bejelentéssel érkezett a virtuális térben zajló Media-Digital Hungary konferenciára Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Megkezdődött a Media-Digital Hungary, az idén már 25 éves Media Hungary konferencia a koronavírus-karantén miatt speciális körülmények között, a virtuális térben, de valódi előadók közreműködésével zajló változata.

A délelőtti szekció vendégei között volt Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, aki az őt kérdező Radnai Péter kérdésére elárulta, hogy milyen műsorokkal készül a csatorna a következő időszakban.

Új évad érkezik a #Bochkor és a Jakupcsek Plusz című műsorokból

Például az őszi tévés csúcsszezonban új, immáron negyedik évaddal tér majd vissza Bochkor Gábor műsora, a #Bochkor.

A Media1 információi szerint a #Bochkor műsor gyártója a Wisbro (az IKO Műsorgyártó volt vezetőjének, Wisinger Jánosnak cége).

Bochkor Gábor, #bochkor
Bochkor Gábor, #bochkor

Ugyancsak új évaddal tér vissza az ATV-re az ősszel Jakupcsek Gabriella talkshowja, a Jakupcsek Plusz. Ez már a harmadik évad lesz Jakupcsek műsorából.

A Jakupcsek-műsor a Media1 információi szerint az ATV belső gyártásában készül.

Jakupcsek Plusz
Jakupcsek Plusz

Tavasszal kerülhet képernyőre Rónai Egon tudásalapú vetélkedőjének új évada

Németh S. Szilárd azt is elmondta, hogy az ATV új évadot tervez az 500 – Az ország géniusza című, Rónai Egon először tavaly tavasszal képernyőre tűzött nagy sikerű tudásalapú vetélkedőjéből.

Mivel a vezérigazgató szavaiból az derült ki, hogy egyelőre még zajlanak a tárgyalások az IKO Műsorgyártó céggel a vetélkedőről, várhatóan az 500 – Az ország géniusza 2. évada jövő tavasszal kerülhet képernyőre leghamarabb.

Tavaly egyébként márciusban került képernyőre a Rónai Egon vezette vetélkedő.

500 - Az ország géniusza Rónai Egonnal az ATV-n korábban
500 – Az ország géniusza Rónai Egonnal az ATV-n korábban

Németh S. Szilárd azt mondta, több más ismert képernyős, sztár is felbukkanhat az ATV-n ősszel, de ezekről egyelőre még korai lenne beszélni. Az ATV ugyanakkor szeretne továbbra is „okos tévé lenni”, és a beszélgetős műsorok mellett erős, kritikus hírfókusszal.

A vezérigazgató szerint figyelembe veszik azt a tényt is, hogy a nézőik a mérések alapján igénylik a műfaji változatosságot, vagyis azt, hogy az ATV ne szimplán egy hírtévé, hanem egy talk tv, vagyis egy beszélgetős csatorna legyen.

Dokumentumfilmeket is terveznek

A vezérigazgató jelezte, hogy a Vujity Tvrtko által vezetett Túl minden határon – Csernobil és a Túl minden határon – Trianon nagy nézettségéből ítélve ilyen típusú műfajra, dokumentumfilmekre is nagy igény van a nézők részéről.

Vujity Tvrtko, az ATV Túl minden határon - Trianon c. műsorának műsorvezetője
Vujity Tvrtko, az ATV Túl minden határon – Trianon c. műsorának műsorvezetője

Németh S. Szilárd azt mondta, hogy néhány évvel korábban talán még megbukott volna egy Trianon-film vagy Trianon-este az ATV-n, hiszen a téma megosztja a társadalmat, de a Nielsen Közönségmérés adatai alapján a bukás helyett ennek az ellenkezője történt: a produkciót a teljes lakosságban (4+) 260 ezren nézték végig, és több mint félmillión néztek bele legalább egy időre.

A vezérigazgató ezt annak tulajdonítja, hogy az ATV nem egyik vagy másik oldal televíziója, hanem az intelligens embereké, és ha egy téma érdekes, a feldolgozás alapos, akkor annak jelentős közönségtábora tud lenni – fogalmazott.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!