Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a konferenciája megnyitásakor

Eldőlt, mi lesz az idei Media Hungary-val

Bár a júniusra áthelyezett új időpontban sem tarthatja meg a médiakonferenciát a főszervező Siófokon, az interneten megteszi, és reménykedik egy őszi személyes találkozásban.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője a Media1 érdeklődésére néhány héttel ezelőtt, április közepén még csak annyit tudott nyilatkozni, hogy bárhogy is alakul a járványügyi helyzet, június közepén, az eredetileg kitűzött tavaszi időponthoz képest közel egy hónappal később mindenképp megszervezi a 25. Media Hungary konferenciát, már csak az nem mindegy, hogy offline vagy online (előbbiben reménykedett), de mindkét eshetőségre felkészült.

Most, a hosszú hétvége során a főszervező a Facebookon tette közzé, hogy mostanra eldőlt ez ügyben minden, „elszállt az az icipici remény is”, hogy ahogy 1996 óta minden évben, úgy is idén tavasszal sor kerülhessen a személyes találkozóra legalább a június 10-11-re kitolt pótnapokon. Végül az előzetesen kilátásba helyezett változatnak megfelelően online konferenciára kerül sor ebben az időpontban, és reménykedik a Media Hungary főszervezője egy újabb, november 24-25-i személyes időpont megvalósíthatóságában. Addig ezenkívül minden héten csütörtökön 15 órakor interneten tartanak webes előadásokat Reboot Hungary néven meghívott előadók segítségével, ahogyan már az elmúlt hetekben is tették.

A kormány április 30-án jelentette be, hogy augusztus közepéig a koronavírus miatt hozott országos veszélyhelyzeti korlátozások miatt biztosan nem kerülhet sor 500 főnél nagyobb rendezvényekre Magyarországon. Később ezt úgy pontosították, hogy 500 főnél kisebb rendezvényekre sem kerülhet sor. A kormány döntése alapján idén elmarad a Sziget, a VOLT és a Sound Fesztivál is, de ez történik például a Fezen fesztivállal és a Könyvhéttel, valamint számos más eseménnyel is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Csermely Ákos, a Media Hungary főszervezője korábban, a konferenciája megnyitásakor

Szóljon hozzá!