fbpx
Várkonyi Andrea a Life TV-nél

Várkonyi Andrea is reagált a Life TV-s műsorának megszűnésére, Hajdú Péter pedig Szulák Andrea dühös reakciójára

Várkonyi Andrea műsorvezető szomorúan, de visszafogottan, Szulák Andrea viszont jóval hevesebben reagált arra, hogy Hajdú Péter megszünteti a műsoraikat. A Life TV vezérigazgatója szerint Szulák nem túl etikusat nyilatkozott.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, Hajdú Péter, a Life Tv és az Ozone Tv csatornákat működtető Media Vivantis Zrt. nemrég kinevezett vezérigazgatója bejelentette, hogy megszünteti Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad és Várkonyi Andrea Női Titkok Várkonyi Andival című műsorát.

Erre a döntésre azután Szulák Andrea egy Instagram bejegyzésben reagált, melyben jelezte, habár Hajdú Péter szavai szerint más műsorban még számítana rá, ő Hajdú Péter személye miatt nem kíván tovább a Life TV-nél dolgozni, és elutasítja a csatorna ajánlatát.

Ezt a műsorvezető a következő szavakkal tudatta:

„Bréking! Hajdú Péter személyes megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnak* köszönöm a lehetőséget, és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok!”

 

Hajdú Péter erre a Blikknek azt mondta, nem tartja túl etikusnak, ahogyan a műsorvezető megnyilvánult, illetve nem is egészen így történtek a dolgok, ahogyan Szulák Andrea írta, ráadásul „a programigazgatóval beszélt és nem velem, de mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, ezért megértem az indulatos posztját és sok sikert kívánok neki” – mondta a vezérigazgató.

Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója
Hajdú Péter, a Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója

Várkonyi Andrea is csalódott, de megérti, hogy a tévézés ilyen

Várkonyi Andrea is kommentálta a történteket, illetve szólt a terveiről és az elképzeléseiről. Ő Szulákhoz képest visszafogottabban reagált:

„Sajnálom a döntést, hiszen nekem és a kollégáimnak is nagyon sok munkája volt ezekben a műsorokban az elmúlt hónapokban, de a televíziózás ilyen, minden vezetőnek más szakmai elképzelései vannak arról, milyen tematikájú produkciókat szeretnének látni. A műsornak annak ellenére, hogy még kevés háztartásban volt elérhető, komoly rajongói tábora volt, ezért azon leszek, hogy később újra képernyőre tudjon kerülni” – mondta Várkonyi Andrea műsorának megszűnése kapcsán.

Várkonyi elmondta azt is, hogy habár egyelőre nincs szó csatornaváltásról, nem ragaszkodik hozzá, hogy szerepeljen a képernyőn, hiszen a TV2 Tények című műsorától való távozása után is volt már ilyen időszak, amikor egy évig nem volt képernyőn. Várkonyi Andrea nem aggódik, mivel elmondása szerint több lábon áll.

„Huszonhét esztendeje televíziózom, így persze, volt, hogy hiányzott, de mivel mindig több lábon álltam és pszichológusként is dolgozom, ezért akkor televíziózom csak, ha olyan műsorra kapok lehetőséget, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni. A TV2 után is több felkérést kaptam, de ami nem tetszett, vagy nem tudtam vele azonosulni, azt nem vállaltam el, csak azért, hogy újra ott lehessek a tévében. Ám egyelőre nincs szó csatornaváltásról, a Life TV új vezetősége már az első napokban jelezte, hogy ragaszkodnak hozzám, s most egy tárgyalási szakaszban vagyunk, majd kiderül, hogy amilyen műsorban számítanak rám, az nekem is megfelelő-e.”

* A Szulák Andrea által említett Mészáros Beatrix a Life TV jelenlegi tulajdonosa, Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó felesége.

További hírek a Media1-en!

Borító: Várkonyi Andrea a Life Tv-s műsorában. Fotó: Life TV Youtube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások