fbpx
Várkonyi Andrea a TV2 munkatársaként

Újabb műsorvezető távozik a TV2-től

Felmondott a TV2-nél Várkonyi Andrea.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A műsorvezető 2001-ben, tizenhét évvel ezelőtt került a csatornához, 2002-ben lett képernyős a Tényeknél, ahol egészen 2016-ig vezette a TV2 hírműsorát. Híradós feladatait követően a FEM3 Café című délelőtti magazinműsor egyik házigazdája lett, majd 2016-ban Micsoda Nők! címmel kapott saját műsort, azonban idén június óta már nem készült friss adás belőle.

Arról, hogy Várkonyi távozik, egy ideje már lehetett hallani, de ezt eddig nem cáfolták, de nem is erősítették meg, de mostanra ez is bekövetkezett: a műsorvezető a Storynak megerősítette a távozás hírét, de azt mondta, döntése okairól nem beszélhet, és nem is szeretne. Hozzátette, jelenleg még a felmondási idejét tölti, ami az év végéig tart.

Fantasztikusan éreztem magam a csatornánál az elmúlt 17 évben, sokat köszönhetek a csapatnak, de december 31-én lezárul szakmai életemnek ez a szakasza.

Várkonyi Andrea a 24.hu-nak egyébként azt mondta, csak a TV2-nek mondott fel, nem pedig a tévézésnek, vagyis úgy néz ki, hogy tervei szerint továbbra is szerepel majd a képernyőn, csak más formában.

Néhány napja Liptai Claudia is otthagyta a TV2-t, ahol Várkonyihoz hasonlóan ugyancsak tizenhét éve kezdett. Liptai sem hagy fel a tévézéssel, erről már a Borsnak beszélt. Ugyanakkor a szerződésében lévő versenytilalmi korlátozás miatt most fél éven át nem lesz látható.

Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!