Újabb műsorvezető távozik a TV2-től

Felmondott a TV2-nél Várkonyi Andrea.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A műsorvezető 2001-ben, tizenhét évvel ezelőtt került a csatornához, 2002-ben lett képernyős a Tényeknél, ahol egészen 2016-ig vezette a TV2 hírműsorát. Híradós feladatait követően a FEM3 Café című délelőtti magazinműsor egyik házigazdája lett, majd 2016-ban Micsoda Nők! címmel kapott saját műsort, azonban idén június óta már nem készült friss adás belőle.

Arról, hogy Várkonyi távozik, egy ideje már lehetett hallani, de ezt eddig nem cáfolták, de nem is erősítették meg, de mostanra ez is bekövetkezett: a műsorvezető a Storynak megerősítette a távozás hírét, de azt mondta, döntése okairól nem beszélhet, és nem is szeretne. Hozzátette, jelenleg még a felmondási idejét tölti, ami az év végéig tart.

Fantasztikusan éreztem magam a csatornánál az elmúlt 17 évben, sokat köszönhetek a csapatnak, de december 31-én lezárul szakmai életemnek ez a szakasza.

Várkonyi Andrea a 24.hu-nak egyébként azt mondta, csak a TV2-nek mondott fel, nem pedig a tévézésnek, vagyis úgy néz ki, hogy tervei szerint továbbra is szerepel majd a képernyőn, csak más formában.

Néhány napja Liptai Claudia is otthagyta a TV2-t, ahol Várkonyihoz hasonlóan ugyancsak tizenhét éve kezdett. Liptai sem hagy fel a tévézéssel, erről már a Borsnak beszélt. Ugyanakkor a szerződésében lévő versenytilalmi korlátozás miatt most fél éven át nem lesz látható.

Fotó: TV2 sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

NMHH Tantusz

Tantusz: Silány minőségű, alig használják, mégis 14 millió forint közpénzt emészt fel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Tantusz nevű, távközlési (internet, tv, telefon stb.) szolgáltatási csomagokat listázó és összehasonlító oldalára a hatóság saját bevallása szerint is csupán napi 9-10 látogató lép. Ráadásul a rendszer adatai időnként nem valósak: például ott is elérhetőnek mutat széles sávú vezetékes internetet, ahol ez nincs. Megkérdeztük, ez hogyan fordulhat elő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!