fbpx
Szulák Andrea

Hajdú Péter megnyilvánulásai miatt Szulák Andrea felmondott a Life TV-nél

Ez azután történt, hogy Hajdú Péter a Mészáros Lőrinc felesége által felvásárolt Life TV nemrég kinevezett vezérigazgatója jelezte, megszünteti ugyan Szulák Andrea Nyugi! Köztünk Marad című tévéműsorát, de a műsorok leállítása ellenére is számít a műsorvezetőkre.

Ahogyan arról ma a Story nyomán a Media1 is beszámolt, Hajdú Péter a Life TV és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt. frissen kinevezett vezetőjeként máris nagy elánnal belevetette magát a Life Tv átalakításába, és első intézkedései között bejelentette, hogy leveteti a képernyőről Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorait, mert azok nem elég nézettek. A vezérigazgató ugyanakkor jelezte, hogy ezután is számít a műsorvezetők munkájára más műsorokban.

A tévéműsorokat érintő bejelentés után nem sokkal Szulák Andrea az Instagram oldalán tett közzé egy bejegyzést ma, miszerint ő viszont felmond a Life TV-nél:

„Bréking! Hajdú Péter személyes megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnak köszönöm a lehetőséget, és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok!” − írja Instagram bejegyzésében Szulák Andrea.

 

Mészáros Lőrinc feleségének csatornáján Várkonyi Andrea Női titkok Várkonyi Andival, Szulák Andrea pedig Nyugi! Köztünk marad címmel vezetett műsort a csatorna tavalyi megújítása óta.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Borítókép: Szulák Andrea, a megszűnő Nyugi! Köztünk marad című LifeTv-s műsor műsorvezetője. Fotó: YouTube
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások