fbpx
A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije

Elmaradhat idén a Sztárban sztár leszek, a TV2 legnépszerűbb műsora

Az RTL-es X-Faktor után a TV2 tavalyi legsikeresebb tévéműsorának idei évada is komoly veszélybe került.

Elmaradhat az idei Sztárban sztár leszek! a TV2-n – írja a SorozatWiki. Az oldal úgy tudja, hogy ennek oka, hogy a jelen körülmények között nem tudnak elég hatékonyan castingolni, azaz szereplőket válogatni a tehetségkutató showba. Emiatt a TV2 várhatóan más nagyszabású műsorokat készít az őszre.

Az oldal kereste a TV2 Média Csoportot, ahol azonban azt mondták, hogy a műsorba a szereplőválogatás jelenleg is folyik, azt azonban még nem akarták megerősíteni, hogy elmarad a show. Igaz, nem is cáfolták az oldal ezzel kapcsolatos kérdését.

Korábban szintén a SorozatWiki nyomán mi is beszámoltunk arról, hogy a járvány miatt várhatóan az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor 10. évada sem tud képernyőre kerülni az ősszel, ahogyan azt előre beharangozták.

A napokban Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese ezzel kapcsolatban az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy egyelőre folyamatosan vizsgálják a helyzetet. Hozzátette, az X-Faktor egy bonyolult produkció, nagy stábot, közönséget, sok embert igényel, de ebben a pillanatban tömegjeleneteket nem tudnak forgatni.

„Tehát nem készül az X-Faktor eleje, ma biztosan nem. Aztán majd meglátjuk, hogy mindez meddig tart, de az X egy olyan műsor, aminek gyakorlatilag minden eleméhez szükséges lenne az, hogy ne az legyen a helyzet, ami pillanatnyilag a helyzet” – tette hozzá Kolosi.

Az X Faktor győztese, Ruszó Tibi 2019. december 14-én, a fináléban
Az X Faktor 9. évadának győztese, Ruszó Tibi (jobbra) 2019. december 14-én, a fináléban. Fotó: RTL Magyarország

Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese arra, hogy az American Idol című énekes tehetségkutatóban most karanténból veszik fel a válogatókat, azt mondta az Indexnek, általában nagyon nehéz műfaj ez az otthoni dolog.

„Nagyon sok mindent kipróbálunk, nagyon sok mindent csinálunk, és ahogy ez általában lenni szokott, egy rakás akadályra vagy nehézségre csak a gyártás közben jövünk rá. Én egy picit örülök is, hogy bebizonyosodik az, hogy azért vannak stúdiók, meg azért vannak rendes stábok, mert annak tényleg van haszna, hiszen ha most is ugyanilyen nézettségeket lehetne elérni, akkor egy idő után csak megkérdeznék, hogy na, de hát akkor miért is tartjuk ezeket fenn. Most pontosan látjuk, hogy miért.”

További médiás hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije. fotó: Tv2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások