fbpx
A Mediaworks / KESMA székháza

Távozott Györke Zoltán, a Mediaworks regionális értékesítési igazgatója

A regionális értékesítési igazgató még hétfőn távozott a kormányközeli, nemrég vezérigazgató-váltáson átesett médiaholding éléről.

A Fidesz-közeli, mintegy félezer médiamárkát tulajdonló médiaholding, a Mediaworks kedd este a honlapján közzétett egy rövid, mindössze egymondatos közleményt, mely szerint Györke Zoltán, a vállalat regionális értékesítési igazgatója 2020. 04. 27. napjával, azaz tegnap távozott posztjáról.

A vállalat tájékoztatása arra nem tért ki, ki veszi át Györke feladatait, illetve nem részletezi a távozás körülményeit, okait.

Orosz Márton (Portfolio), Guttengéber Csaba (Atmedia), Györke Zoltán (Mediaworks), Vági Róbert (Central Médiacsoport), Szauer Tamás (HVG)
Györke Zoltán (Mediaworks) beszélget (a képen középen) a BrandFestival konferencián tavaly egy kerekasztal-beszélgetésen. Fotó: Brandfestival / Media1 archív

Györgyke Zoltán a Mediaworks/KESMA által bekebelezett regionális lapkiadó vállalatnál, a Lapcom Zrt.-nél volt korábban vezérigazgató, így került a Mediaworkshöz a fúziót követően. A Mediaworksnél 2019 októberétől dolgozott igazgatóként.

Nagyágyúk távoznak a Mediaworkstől

Néhány hete a Mediaworks elnök-vezérigazgatója, Liszkay Gábor távozott, helyére Szabó Lászlót, a volt washingtoni nagykövetet nevezte ki a tulajdonos Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriuma.

Szabó László a Mediaworks portfóliójába tartozó Világgazdaság című lapnak adott néhány nappal ezelőtti interjúban arról beszélt, piaci alapokra kell helyezni a Mediaworks működését.

Szabó a beosztottjának, a VG főszerkesztőjének az interjú során feltett kérdésére, hogy lesznek-e személyi változások a cégnél, kitérő jellegű választ adott. A Media1 iparági forrásai további személyi változásokra számítanak a KESMA/Mediaworks háza táján.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Borító: A Mediaworks székháza Budapesten, a Bécsi úton. Ladányi András / Media1 (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások