fbpx
#NektekSzólATaps

Koronavírus: Megtapsoltatja olvasóit a Ringier Axel Springer Magyarország

A Blikket, a Kiskegyedet, a Glamourt, az Egészségkalauzt kiadó médiavállalat nyomtatott és internetes termékei is felkarolják az Egészségügyi Világnap alkalmából ma estére szervezett #NektekSzólATaps kezdeményezést, sőt a lengyelországi kiadó is csatlakozik hozzá.

A jelenlegi adatok alapján Magyarországon minden 8. koronavírus-fertőzött az egészségügyi dolgozók közül kerül ki. Április 7., az Egészségügyi Világnap alkalmából médiatermékein keresztül mindenkit esti tapsolásra hív a Ringier Axel Springer Magyarország, hogy ma 20 órakor még nagyobb taps szólhasson az egészségügyi dolgozóknak.

A kiadó felhívásában azt írja: az elmúlt hetekben az élet apró örömévé vált sok minden, ami nemrég még a szürke napi rutin része volt. Sokan dolgoznak azért, hogy úgy-ahogy megőrizhessük kényelmes, normál életvitelünket, az egészségügyben dolgozók – orvosok, ápolók ugyanúgy, mint a kórházi takarítók vagy a beszállítók – azonban tényleg a frontvonalban ütköznek meg a vírussal.

„Mutassuk meg nekik újra, hogy nem feledkeztünk meg róluk, megérdemlik a közös tapsunkat április 7-én kedden este 20 órától, az Egészségügyi Világnap alkalmából!” – írják a felhívásban, mely megjelenik ma a Blikk napilapban, a Blikk.hu-n, az EgészségKalauz.hu-n, a Glamour, a Kiskegyed, a Blikk Nők, a Blikk Rúzs, a GEO magazin online felületein, a Noizz.hu-n, valamint ezek közösségi csatornáin is.

A #NektekSzólATaps felhívása a ma megjelenő napilapokból
A #NektekSzólATaps felhívása a ma megjelenő napilapokból

A hazai akcióval párhuzamosan Lengyelország is tapsol: a Ringier Axel Springer lengyelországi kiadója TV- és rádiócsatornák, valamint a nyomtatott és online média széleskörű bevonásával hirdette meg a mai tapsolást az Egészségügyi Világnap alkalmából, de ők este 20 óra helyett 13 órára.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások