Az MTVA Rádióarchívuma

Több száz, az MTVA Rádióarchívumában szereplő hangoskönyv lett ingyenesen hallgatható a járvány miatt

Az MTVA Archívum több száz hangoskönyvet, köztük meséket, kötelező és ajánlott olvasmányokat, valamint rádiójátékokat tesz ingyenesen hallgathatóvá, hogy a koronavírus-járvány idején megkönnyítse a hozzáférést az oktatási tartalmakhoz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az MTVA tájékoztatása szerint az archívum oldalán olyan klasszikusok érhetők el mint A kőszívű ember fiai, az Ábel a rengetegben, A Pál utcai fiúk, a Mesék Mátyás királyról, A kincses sziget, a Robinson Crusoe vagy a Tom Sawyer kalandjai – írja az MTI.

Magyarországon a koronavírus-járvány miatt március 16. óta zárva tartanak az iskolák és a diákoknak otthonról kell folytatniuk tanulmányaikat. Emiatt a közmédia számos műsorváltozást vezetett be csatornáin, az M5 csatorna például már iskolatévéként üzemel.

Ezzel összhangban a Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) az oktatást segítő intézményekkel együttműködésben online hozzáférhetővé tette oktatási tartalmait a nava.hu oldalon, és az M3 internetes tévé tartalmai is elérhetővé váltak. Az RTL Most rendszere extra tartalmakkal bővül, a Discovery Channel ismeretterjesztő filmekkel segíti a tanulást.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az MTVA Rádióarchívuma. Forrás: archivum.mtva.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!