Az MTVA székháza Budapesten

Szabadon hozzáférhetők az M3 és a NAVA egyes tartalmai, emlékezetes fociközvetítéseket ismétel az M4 Sport

Mindenki számára szabadon hozzáférhetővé tette a napokban az archív tartalmakat sugárzó tematikus M3 internetes csatorna számos tartalmát az állami média és a Nemzeti Audiovizuális Archívum. Az M4-en az elmúlt évek emlékezetes sporteseményeit lehet újranézni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Többek között tévéfilmek, kabarék, minisorozatok, gyermek- és ifjúsági filmek, ismeretterjesztő filmek, úti filmek és portréműsorok váltak napi szinten láthatóvá az m3.hu-n – számolt be róla a héten az MTI.

Mivel a koronavírus-világjárvány miatt a NAVA-pont hálózat intézményei (iskolák, óvodák, közintézmények) bezártak, ezért az MTVA, a NAVA (Nemzeti Audiovizuális Archívum) és az oktatást támogató kormányzati intézmények három egyszerű lépésben igyekeznek a felhasználókhoz eljuttatni az oktatási tartalmakat a digitális oktatásra történő átállás keretében:

Ezzel egyidejűleg minden felhasználó számára szabadon hozzáférhetők a nava.hu-n található oktatási tartalmak.

Az elmúlt évek népszerű sporteseményei az M4 Sporton

Mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői döntése után a sportszeretőknek hosszabb ideig várniuk kell arra, hogy újra élő közvetítést láthassanak a jelentős hazai és nemzetközi sorozatokból, az M4 Sport a következő hetekben felidézi az elmúlt évek legnagyobb, legemlékezetesebb sporteseményeit. Elsőként a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot vetíti le újra.

További hírek a Media1-en!

Borító: Az MTVA székháza Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!