Az MTVA székháza Budapesten

Szabadon hozzáférhetők az M3 és a NAVA egyes tartalmai, emlékezetes fociközvetítéseket ismétel az M4 Sport

Mindenki számára szabadon hozzáférhetővé tette a napokban az archív tartalmakat sugárzó tematikus M3 internetes csatorna számos tartalmát az állami média és a Nemzeti Audiovizuális Archívum. Az M4-en az elmúlt évek emlékezetes sporteseményeit lehet újranézni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Többek között tévéfilmek, kabarék, minisorozatok, gyermek- és ifjúsági filmek, ismeretterjesztő filmek, úti filmek és portréműsorok váltak napi szinten láthatóvá az m3.hu-n – számolt be róla a héten az MTI.

Mivel a koronavírus-világjárvány miatt a NAVA-pont hálózat intézményei (iskolák, óvodák, közintézmények) bezártak, ezért az MTVA, a NAVA (Nemzeti Audiovizuális Archívum) és az oktatást támogató kormányzati intézmények három egyszerű lépésben igyekeznek a felhasználókhoz eljuttatni az oktatási tartalmakat a digitális oktatásra történő átállás keretében:

Ezzel egyidejűleg minden felhasználó számára szabadon hozzáférhetők a nava.hu-n található oktatási tartalmak.

Az elmúlt évek népszerű sporteseményei az M4 Sporton

Mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői döntése után a sportszeretőknek hosszabb ideig várniuk kell arra, hogy újra élő közvetítést láthassanak a jelentős hazai és nemzetközi sorozatokból, az M4 Sport a következő hetekben felidézi az elmúlt évek legnagyobb, legemlékezetesebb sporteseményeit. Elsőként a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot vetíti le újra.

További hírek a Media1-en!

Borító: Az MTVA székháza Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!