fbpx
Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin főszereplésével

Kiderült, mikor érkezik A Tanár 3. évada az RTL Klubra, extra tartalmak jönnek az RTL Mostra a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében számos extra tartalmat töltenek fel ezekben a napokban az RTL Most rendszerre, hogy így ösztönözzék a család minden tagját az otthontartózkodásra, ennek bejelentésekor lepleződött le, hogy mikor érkezik a népszerű tévés széria új évada Nagy Ervin főszereplésével.

Április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére A Tanár című sorozat 3. évada. Ezt onnan tudjuk, hogy az RTL Magyarország ma, nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy

„A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 19 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami ezek szerint most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn. (A Tanár 3. évadának előzetese IDE kattintva érhető el.)

Ezekkel a tartalmakkal már most kibővült az RTL Most

Az RTL Most  extra tartalmai között egyébként már most elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk”, ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

RTL Most

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a különböző showműsorok és a sorozatok mellett. Több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

Az RTL azt írja, hogy ezekkel a tartalmakkal is arra próbálnak mindenkit arra ösztönözni, hogy otthon maradjanak, hogy a fertőzés elleni küzdelmet hatékonyabbá tegyék. Magyarán ők is csatlakoztak az egyre erőteljesebben kibontakozó maradj otthon (stay at home) kezdeményezéshez.

Reméljük, az RTL Moston belül elérhető Film+ popup csatorna filmtartalmai vagy a Muzsika TV Bemutatja és A Tanár 1. és 2. évada, illetve az RTL Moston megtalálható több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller végre otthon tartja azokat az embereket is, akik eddig a világjárvány idején is elmentek fegyelmezetlenül lottózni vagy épp piacozni, hiszen most mindenki azzal tehetné a legtöbbet Magyarországért és a világért, ha magukra zárnák a lakást és bekuckóznak a tévé vagy az internet elé, és azt a fránya lottószelvényt inkább az interneten vagy mobillottóval küldenék be.

További hírek olvashatók a Media1 hírportálon.

Borító: Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin (Vasvári Szilárd tanár úr) főszereplésével
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások