Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin főszereplésével

Kiderült, mikor érkezik A Tanár 3. évada az RTL Klubra, extra tartalmak jönnek az RTL Mostra a koronavírus miatt

A koronavírus-járvány miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében számos extra tartalmat töltenek fel ezekben a napokban az RTL Most rendszerre, hogy így ösztönözzék a család minden tagját az otthontartózkodásra, ennek bejelentésekor lepleződött le, hogy mikor érkezik a népszerű tévés széria új évada Nagy Ervin főszereplésével.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére A Tanár című sorozat 3. évada. Ezt onnan tudjuk, hogy az RTL Magyarország ma, nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy

„A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 19 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami ezek szerint most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn. (A Tanár 3. évadának előzetese IDE kattintva érhető el.)

Ezekkel a tartalmakkal már most kibővült az RTL Most

Az RTL Most  extra tartalmai között egyébként már most elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk”, ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

RTL Most

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a különböző showműsorok és a sorozatok mellett. Több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

Az RTL azt írja, hogy ezekkel a tartalmakkal is arra próbálnak mindenkit arra ösztönözni, hogy otthon maradjanak, hogy a fertőzés elleni küzdelmet hatékonyabbá tegyék. Magyarán ők is csatlakoztak az egyre erőteljesebben kibontakozó maradj otthon (stay at home) kezdeményezéshez.

Reméljük, az RTL Moston belül elérhető Film+ popup csatorna filmtartalmai vagy a Muzsika TV Bemutatja és A Tanár 1. és 2. évada, illetve az RTL Moston megtalálható több mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller végre otthon tartja azokat az embereket is, akik eddig a világjárvány idején is elmentek fegyelmezetlenül lottózni vagy épp piacozni, hiszen most mindenki azzal tehetné a legtöbbet Magyarországért és a világért, ha magukra zárnák a lakást és bekuckóznak a tévé vagy az internet elé, és azt a fránya lottószelvényt inkább az interneten vagy mobillottóval küldenék be.

További hírek olvashatók a Media1 hírportálon.

Borító: Az RTL Klub A Tanár című sorozatának egyik korábbi évada, Nagy Ervin (Vasvári Szilárd tanár úr) főszereplésével

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

olvasás, könyv, koronavírus, járvány

Kelen Károly: Olvasás járvány idején

Maradj otthon és olvass! De mit, ha zárva vannak a könyvesboltok? Szerencsére a kiadók átálltak arra, hogy egy nap alatt kiszállítsák, amit megrendelnek tőlük. És két hét alatt tető alá hoznak egy friss könyvet. Megjelent Paolo Giordano olasz író Járvány idején című könyve.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Sziget fesztiválon

Nem az igazat írta Varga Judit igazságügyi miniszter az Euronews hírcsatornáról

Azt állította Varga Judit, hogy az Euronews nem biztosított számára, illetve a magyar kormány számára megszólalási lehetőséget a koronavírus-törvény kapcsán, illetve nem adták le a vele felvett beszélgetést. Utánanéztünk az igazságügyi miniszter szavainak igazságtartalmának. Pillanatokon belül kiderült: a korábban már a Facebookot is cenzúrával vádoló igazságügyi miniszter nem mondott igazat.