The Masked Singer Austria

Koronavírus: Az Álarcos énekes osztrák változatát már közönség nélkül sem sugározzák, a TV2 ezúttal is képernyőre tűzi a Nicsak, ki vagyok? élő adását

Legutóbb még adásba kerülhetett a The Masked Singer Austria premieradása, hasonlóan a TV2-n sugárzott Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című maszkos műsorhoz, de a mostani hétvégén várhatóan már máshogy alakul a két hasonló jellegű műsor sorsa, de ez még az utolsó pillanatban is változhat, ezért teljesen biztosnak csak a magyar RTL Klub előre felvett Álarcos énekesének sorsa tűnik. (Frissítés: cikkünk megjelenése után egy nappal a TV2-nél is megváltozott a helyzet, lásd erről az írás végén)
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogyan arról már beszámoltunk, a koronavírus miatt közönség részvétele nélkül került adásba a múlt héten a Magyarországon Álarcos énekes címmel az RTL Klubon megismert The Masked Singer (Maszkos énekes) formátum osztrák változatának premier adása, a The Masked Singer Austria a Puls4 tévécsatornán.

Mivel az RTL Klub Álarcos énekesének valamennyi adását előre felvették az országos veszélyhelyzet elrendelése előtt, így a magyarországi verzió gyártását biztosan nem érinti már a járvány. A TV2 hasonló jellegű maszkos élő showja, a Nicsak ki vagyok? – A rejtélyek színpada végül közönség nélkül került adásba oly módon, hogy a közönség helyén 4-5 stábtag (táncos) ült.

Ausztriában már közönség nélkül is túl veszélyesnek tartanák

A hétvégéhez közeledve azonban nem árt tudni, hogy a Kleine Zeitung című osztrák lap tegnap közzétett híre szerint a ProSieben.Sat1 médiakonszernhez tartozó Puls4 tévécsatorna úgy döntött, hogy ezen héten szombaton már közönség nélkül sem sugározza a The Masked Singer Austria című műsort.

Vagyis, a múlt heti első adás után rögtön szünetre is vonul a nagyszabású maszkos show. A Kleine Zeitungban megjelentek szerint egyelőre nem tudni, mikor folytatódhat a jelmezes tévéshow Ausztriában.

Az Álarcos énekes osztrák változata, a The Masked Singer Austria közönség nélkül került adásba
Az Álarcos énekes osztrák változata, a The Masked Singer Austria közönség nélkül került adásba

A ProSieben.Sat1 médiavállalat osztrák csatornájánál azt közölték, hogy jelenleg nem tudnák garantálni a biztonságos gyártást, márpedig alkalmazottaik, a szereplők és résztvevők biztonsága kiemelt prioritást élvez.

A TV2-nél jelenleg úgy készülnek, lesz élő Nicsak, ki vagyok? vasárnap

Itthona Media1 értesülése szerint a TV2 jelenleg úgy tervez, hogy megtartja vasárnap az élőben sugárzott Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című showját. Ezt ma, csütörtökön 15 órakor a médiavállalat sajtóosztályán is megerősítették nekünk telefonos érdeklődésünkre. Hozzátették viszont, hogy folyamatosan figyelik a járványügyi rendelkezéseket és a helyzet alakulását, és ez alapján hozzák meg a végső döntést.

Fodor Zsóka (Magdi anyus) a Nicsak, ki vagyok színpadán tegnap
Fodor Zsóka (Magdi anyus) a Nicsak, ki vagyok? színpadán múlt héten vasárnap. fotó: Tv2 sajtószoba

Frissítés 03.20.

Változott a helyzet, mégis leáll a Nicsak, ki vagyok? is

Cikkünk után egy nappal a TV2 is bejelentette, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel mégsem sugározza élőben a Nicsak, ki vagyok? című show-t, azt ezen a héten vasárnap felvételről, speciális szabályok mellett készíti el, a jövő héttől pedig bizonytalan időre teljesen leáll a műsor.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Bréking: Átalakul a 168 Óra és a Neokohn tulajdonosi szerkezete, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa a Brit Media vezetője és résztulajdonosa lesz

A Media1 információi szerint a Pesti Hírlapot teljes egészében megvette a 168 Óra hetilapot, a 168ora.hu és a neokohn.hu internetes oldalakat tulajdonló, de hamarosan a tévés és rádiós szegmensben is erősíteni kívánó Brit Media, és a Brit Mediában ugyanakkor ezután résztulajdonosként és vezérigazgatóként is megjelenik hamarosan Milkovics Pál, a Pesti Hírlap eddigi tulajdonosa. A Pesti Hírlap és a 168 Óra összeköltözik. A Brit Mediánál pozíciót kap Keresztesi Péter, a Lokál egykori vezetője is.

Kovács Angel Marianna újságíró otthona és a postahivatal a ház aljában, amit a HírTV nem mutatott meg

A HírTV valótlan tartalmú riportot közölt arról, hogy a 24.hu egyik újságírója egy postahivatalban lakik

Folytatódik a Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa ellen hetek óta tartó országos médiaháború, amibe most már a KESMA tévécsatornája egy 24.hu-s újságírót is belekevert, miközben a Hír Televízió az újságíró lakcímét a hatályos adatvédelmi törvény ellenére jogosulatlanul nyilvánosságra hozta, és úgy csinált, mintha lehetséges lenne, hogy egy újságíró egy postahivatalban lakjon.