fbpx
A KESMA alá került egyik sajtótermék, a Magyar Nemzet óriásplakátja

Leváltották a Magyar Nemzet főszerkesztőjét

Újabb személycsere a fideszes sajtóholding, a KESMA és a Mediaworks háza táján. A most leváltott főszerkesztőt éppen egy éve nevezték ki.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Mediaworks ma közleményben jelentette be, hogy 2020. február 6-i hatállyal, azaz már mától Ballai Attilát, a Magyar Nemzet eddigi főszerkesztőjét Liszkay Gábor vezérigazgató az eddigi pozíciójából visszahívta.  Ballai azonban nem megy messzire a fideszes sajtóholding, a KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) uralmi jogaival rendelkező Mediaworkstől, hiszen Ballai lesz a KESMA portfóliójának a sportfőigazgatója.

Ballai utódja a Magyar Nemzet napilap élén Toót-Holló Tamás lett, míg Pósa Árpád lett a Magyar Nemzet napilap főszerkesztő-helyettese.

Néző Lászlót a központi szerkesztőség összevont print és online főszerkesztőjévé nevezte Liszkay.

A most leváltott és más pozícióba áthelyezett Ballai Attilát tavaly, éppen egy évvel ezelőtt, azután nevezték ki a Nemzet főszerkesztőjévé, hogy a Magyar Időkből Magyar Nemzet lett. Ballai Attila tavaly Gajdics Ottót váltotta.

Mint arról a Media1 már beszámolt, a Mediaworks és a KESMA az elmúlt napokban számos megyei napilap élén és a Mediaworks központi szerkesztőségében is főszerkesztőcseréket hajtott végre.

Borító: Magyar Nemzet óriásplakát Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!