fbpx
ATV Spirit

Bővül az ATV második tévécsatornájának elérhetősége

Újabb szolgáltatónál jelenik meg az év második napjától az ATV Spirit HD és az ATV Spirit SD. A tévécsatornánál tartalomfejlesztésre készülnek idén.

A DIGI Kft. digitális televíziós kínálatába is bekerül a tavaly január 8-án elindított ATV Spirit SD és HD minőségűadása – derül ki a műsorterjesztő cég megváltozott ászf-jének (általános szerződési feltételek) a csatornakiosztást tartalmazó mellékletéből.

Az atv.hu is beszámol a hírről: azt írják, hogy az ATV Spirit holnaptól, január 2-tól lesz elérhető a DIGI kínálatában.

Az ATV a honlapján közölte: az ATV egyik fontos célkitűzése a 2020-as esztendőre az ATV Spirit csatorna tartalomfejlesztése.

A néhány nap múlva fennállása egyéves évfordulóját ünneplő tévécsatorna tavalyi indulásakor még csak a Telekomnál volt elérhető, de nem sokkal később bővült az elérhetőségük a többi szolgáltatóval. Az ATV Spirit eddig a Telekomnál, a Tarr Kft.-nél, a PR Telecomnál, a Vidanetnél és a UPC-nél volt elérhető.

Más változások is vannak a DIGI-nél

Az elmúlt napokban sokat lehetett hallani a DIGI csatornakiosztásának megváltozásáról. Úgy volt, hogy összesen 9, az AMC Networks Internationalhoz tartozó tévécsatorna elérhetősége is megszűnik, köztük olyan csatornáké mint a Spektrum, a Tv Paprika, az AMC, a Sport1 és a Sport2, de végül a december elején már közzétett ászf-módosítás ellenére megmaradtak a csatornák, mivel a január elsejei lekapcsolás előtt pár órával végül mégis meg tudott egyezni a DIGI és az AMC Networks.

A DIGI az év utolsó napján a Discovery Networks Internationallal is megegyezett, ami egy új tévécsatorna, az egyelőre Magyarországon kevésbé ismert HGTV megjelenését is magával hozta a DIGI-nél.

Szintén a DIGI-vel összefüggő hír, hogy a szolgáltatónál külön programkiosztást kap a Viasat Nature HD és a Viasat History HD.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások