fbpx
atv

Indul az ATV új tévécsatornája

Egyelőre egyetlen kábelszolgáltatónál lesz fogható.

Január 8-tól két csatornából áll az ATV tévés portfóliója, mától ugyanis a politikusabb ATV főcsatorna mellett elindul az ATV Spirit nevű csatorna. Hogy mi lesz az új csatornán? Ez a videó megmutatja a lényeget.

Vagyis a médiavállalat új csatornáján főleg a könnyedebb, szórakoztató jellegű műsoroknak biztosít majd terepet, a korábbi nyilatkozatok alapján lesz például tudásalapú vetélkedő, talk show – a csatornán kezdetben Jakupcsek Gabriella és Krizsó Szilvia műsorai lesznek láthatók – valamint filmsorozatok is, mint például a Magnum és az amerikai Six.

Ezen a csatornán is lesz híradó, méghozzá késő esténként, 10 órakor. Ennek egyik műsorvezetője Gajdos Tamás lesz, egyik váltótársa pedig Holló Márta.

Németh S. Szilárd, a csatorna általános vezérigazgatója az ATV Híradójának úgy nyilatkozott, hogy az ATV számára az idei a duplázás éve lesz, az új csatornával egy profiltisztítás kezdődik.

„Az a célunk hogy egy új közönséget érjünk el, nem az a célunk, hogy a mostani nézettségünket kettébontsuk, szeretnénk új nézőket találni az ATV Spirit csatornával, és az ATV továbbra is egy hír jellegű csatorna lesz”

– mondta Németh S. Szilárd.

A médiavállalat weboldala szerint az ATV Spirit egyelőre egyetlen szolgáltatónál, a Magyar Telekom kábeles rendszerén lesz elérhető a 114-es csatornán, de folyamatos tárgyalásokban vannak más szolgáltatókkal is a Spirit kapcsán.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások