fbpx
Tv2

Új műsorstruktúrára vált a TV2

Néhány műsor, köztük az idén elindított Mintaapák című saját gyártású sorozat időtartama megrövidül, indul egy új sorozat, egy reality pedig visszatér. Az idén őszi nagy bukások miatt dönthetett az újabb nagy átalakítások mellett a TV2 vezetősége.

Teljesen új műsorrenddel vág bele az új, 2020-as esztendőbe a sok őszi bukás után a TV2: új napi telenovella, visszatérő sportreality és a vártnál rövidebb adáshosszok jellemzik majd a csatorna 2020-as év elejét, írja a SorozatWiki.

A Remények földje címmel indul új sorozat

Január 2-án, délután egy új török sorozat indul A Remények földje címmel, mely minden hétköznap 16:45-kor lesz látható. A telenovella az 1970-es években játszódik egy vidéki birtokon és egy romantikus történetet mutat be.

18:00-kor a Tények változatlan időpontban és hosszban jelentkezik. 18:45-kor kezdődik majd a Tények Plusz, de a tévéműsor szerint pár perccel hosszabb lesz, igaz, ez elképzelhető, hogy a valódi adáshosszt nem érinti, csak reklámblokkok kerülnek arrébb.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójóban
Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójóban Fotó: TV2 sajtószoba

Rövidebb Mintaapák

Szintén 2-ától az idén elindított Mintaapák című saját gyártású sorozat ugyan marad képernyőn, de két változás is lesz. 19:25 helyett csak pár perccel később, 19:30-kor kezdődik majd, viszont az eddigi 20:35 helyett csak 20 óráig tart majd.

A gyakorlatban a SorozatWiki szerint az eddigi nettó 45-50 helyett 30 perc lesz a Mintaapák időtartama.

Készül a Mintaapák, a TV2 új fikciós sorozata
Készül a Mintaapák. Fotó: TV2 sajtószoba

Rövidebb Exatlon Hungary, későbbi kezdéssel

Január első napján indul az Exatlon Hungary 2. évada, az első epizóddal. A sportreality első adása 18:50-kor kezdődik majd, a folytatás viszont hétköznaponként 20 órakor lesz, időtartama pedig bruttó 2 óra lesz.

A gyakorlatban ez 20-30 perccel rövidebb műsoridőt jelent a Palik László vezette sportvetélkedő esetében, illetve egy órával későbbi műsorkezdést az eddigi 19 órás időponthoz képest.

Az Exatlon Hungary második évadának Bajnok csapata és a műsorvezető, Palik László
Az Exatlon Hungary második évadának Bajnok csapata és a műsorvezető, Palik László

Búcsúzik az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó!

További változás, hogy már nem kerül képernyőre Ördög Nóra és Stohl András közös átalakítós műsora, az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó! is ezekben a napokban látható utoljára. Egyik műsor sem volt túl sikeres, de a Majka által kifejlesztett, hangos sajtókommunikációval beharangozott Nyomd a gombot, tesó! akkora kudarc volt, hogy miatta már többször is műsorváltozásra kényszerült a TV2.

A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka
A TV2 Nyomd a gombot, tesó! című műsorának műsorvezetője, Majka. Fotó: TV2 sajtószoba

Filmekkel pótolják a lekerülő műsorokat

Hétköznap késő esténként január elején filmeket sugároz majd a TV2.

Vasárnap a Sztárban sztár leszek! és a Catch úgyis utolérlek! című fogócskózás helyén ugyancsak filmek lesznek láthatók.

A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije
A TV2 Sztárban sztár leszek című műsorának zsűrije

Ezzel magyarázza a TV2 az átalakításokat

A SorozatWiki egyébként megkereste a TV2 Csoportot, hogy a változások okairól érdeklődjön. A TV2 sajtóosztálya ezt írta nekik:

„A január 1-jén induló Exatlon Hungary kapcsán a műsorstruktúrában több apróbb változtatással találkozhatnak majd a nézők. A módosítások hatására még szélesebb közönséghez juthat el a sport reality új évada.”

Nemrég, feltehetőleg a TV2 saját gyártású produkciói körüli nézettségi problémák következtében a médiavállalat megszüntette a Kreatív Igazgatóságát. Ugyancsak változások lesznek a FEM3 tévécsatornán, ahol megszűnik két kiemelt, saját gyártású műsora, a Fem 3 Café és Joshi a legjobb barát.

További médiahírek olvashatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások