rádió, stúdió

Eddig kapott haladékot az új budapesti rádió, a Best FM

A Médiatanács új határidőt adott az eredetileg City Rádió néven pályázó Media Depo Kft.-nek az új, végül Best FM néven induló fővárosi rádió indítására.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Ahogy arról a Media1-en kedden már beszámoltunk, nem tud elindulni a hatósági szerződésében vállalt határidőben a budapesti 99,5 MHz frekvencián a City Rádió néven pályázó Media Depo Kft. rádiója, így halasztást kértek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsától.

A médiahatóság ma közölte, hogy a Médiatanács az e heti ülésén megadta a hozzájárulást, így a rádiónak végül legkésőbb szeptember 17-én kell megkezdenie a sugárzását. A Médiatanács most adta meg a hozzájárulást ahhoz is, hogy a kft. a pályázati vállalásával ellentétben végül ne City Rádió, hanem Best FM néven sugározzon, ahogy azt már januárban előre prognosztizáltuk, a rádió hátterének bemutatásakor.

A Médiatanács egyébként névváltást engedélyezett e heti ülésén a Nyíregyháza 103,9 MHz-en működő Best FM számára is, mely június elsejétől 103,9 Best FM lesz.

A Best FM több nagyvárosban is fogható lesz, illetve néhány helyen már most is fogható a rádió. Hogy mely városokban lesz elérhető, arról beszédes internetes végződések is árulkodnak. Néhány hete egyébként a Best FM Székesfehérváron is indult, amiről részletesen is beszámoltunk.

A Médiatanács egyéb döntéseiről, például a TV2-re kirótt bírságról és az Aktív Rádió médiaszolgáltatási jogosultságával kapcsolatos döntésről, valamint a most kiírandó rádiós pályázatokról ide kattintva olvashatnak bővebbet.

Fotó: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!