rádió, mikrofon

Késik a Best FM budapesti indulása

A rádió médiaszolgáltatója kénytelen volt halasztást kérni a Budapest 99,5 MHz-re tervezett rádió indítása kapcsán.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Egyelőre nem tud elindulni Budapesten a Media Depo Kft. rádiója, melyre hivatalosan City Rádió néven szerzett jogosultságot, ám piaci várakozások szerint Best FM néven indítaná meg a sugárzást a budapesti 99,5 MHz-en, a megszűnt Magyar FM egykori helyén.

A Media1 információi szerint a Media Depo kft. halasztást kért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsától, mivel a januárban lezárt frekvenciapályázat eredményhirdetése után aláírt hatósági szerződéskötést követő 120 napon belül nem tudta megkezdeni a sugárzást a rádió a 99,5 MHz-en.

Korábban a Best FM Székesfehérváron is jelentős csúszással, csak a Médiatanács halasztást engedélyező határozatával tudott megszólalni. Itt csak néhány napja szól az adás.

Frissítés 2019.05.09. 11.24

A médiahatóság ma végül hivatalosan is bejelentette, meddig adott haladékot a Media Depo Kft.-nek az indulásra, egyúttal hozzájárulását adta, hogy végül City Rádió helyett Best FM legyen a rádió neve.

Borítókép: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!