rádió, mikrofon

Késik a Best FM budapesti indulása

A rádió médiaszolgáltatója kénytelen volt halasztást kérni a Budapest 99,5 MHz-re tervezett rádió indítása kapcsán.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Egyelőre nem tud elindulni Budapesten a Media Depo Kft. rádiója, melyre hivatalosan City Rádió néven szerzett jogosultságot, ám piaci várakozások szerint Best FM néven indítaná meg a sugárzást a budapesti 99,5 MHz-en, a megszűnt Magyar FM egykori helyén.

A Media1 információi szerint a Media Depo kft. halasztást kért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsától, mivel a januárban lezárt frekvenciapályázat eredményhirdetése után aláírt hatósági szerződéskötést követő 120 napon belül nem tudta megkezdeni a sugárzást a rádió a 99,5 MHz-en.

Korábban a Best FM Székesfehérváron is jelentős csúszással, csak a Médiatanács halasztást engedélyező határozatával tudott megszólalni. Itt csak néhány napja szól az adás.

Frissítés 2019.05.09. 11.24

A médiahatóság ma végül hivatalosan is bejelentette, meddig adott haladékot a Media Depo Kft.-nek az indulásra, egyúttal hozzájárulását adta, hogy végül City Rádió helyett Best FM legyen a rádió neve.

Borítókép: 123rf

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Netflix Caspar Camille, Unsplash

Nagyot csökkent a Netflix népszerűsége Amerikában

Nyolc év után először visszaesett az amerikai Netflix-előfizetők száma, az országhatáron kívül pedig nem a vártnak megfelelő ütemben bővült a Netflix előfizetői tábora. Az üzleti eredmények tekintetében is visszaesés látszik, miközben nő a verseny. Nem csoda, hogy ezt a tőzsdén a befektetők is rosszul fogadták.

MOL Bubi pontok és a szabad kapacitás a Google Térképen fotó: képernyőkép / Media1.hu

Újdonság a Google Térképen

Ezentúl a MOL Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőkben elérhető szabad biciklik száma is látszik az internetes keresőóriás térképén.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!