fbpx
Főnök Inkognitóban, RTL Klub

Új műsor az RTL Klubon, jön a Főnök inkognitóban

Az RTL Klub új műsora kevesebb mint két hét múlva már látható lesz.

Főnök inkognitóban címmel új műsor elindítását jelentette be az RTL Klub kedden. Az új műsor egy dokureality, ami a munka világába kalauzolja el a nézőket, de nem a hétköznapi, megszokott módon.

A Főnök inkognitóban című műsorban a cégvezetők, tulajdonosok álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba.

A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetik majd a nézők, ami így emberközelibbé teszi az eseményeket. A főnök egy idő után leleplezi magát, és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét.

A Főnök inkognitóban első adása már két hét múlva, április 29-én látható lesz, és azután hétfőnként 22:05-től lesz képernyőn a műsor a csatornán.

A műsor eredeti változatát egyébként 2009-ben mutatta be a British Channel 4.

Az elmúlt napokban egymás után érkeztek az RTL a különböző újdonságaival kapcsolatos hírek. Visszatér a Konyhafőnök egy visszavágó új évaddal, lesz új időszaki internetes csatorna is sok filmmel az RTL Most!-on Film+ név alatt, megvették egy tavaly bemutatott sorozat, a Carprisma jogait, és most toboroznak az egzotikus szigeten zajló Love Island című műsorba.

Kolosi Péter, a médiavállalat programmingért is felelős vezérigazgató-helyettese ezenkívül egy interjúban elárulta, lesz-e folytatás A Tanár és A mi kis falunk című saját gyártású sorozatokból. Szavaiból arra is következtetni lehet, hogy mi lesz az Alvilág című sorozattal.

Pontosítás: a hír korábbi változatában rövid ideig azt szerepeltettük, hogy a műsor már jövő héten képernyőn lesz. Ezt pontosítottuk, tekintettel arra, hogy április 29-ig közel két hét van hátra.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások