Az RTL Klub Konyhafőnök-Visszavágó című műsorának séfjei. Fotókredit: RTL Klub/ Sárosi Zoltán

Visszatér az RTL Klub népszerű gasztroreality műsora, a Konyhafőnök

Hamarosan érkezik a Konyhafőnök gasztroreality új évada, Konyhafőnök-Visszavágó címmel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Klub bejelentette, hogy április 29-én új évaddal folytatódik a népszerű, nemrég a Televíziós Újságírók Díja 2019 legjobb gasztroreality kategóriáját megnyerő műsora, a Konyhafőnök.

A séfek csatájának előző évadában Rácz Jenő és mentoráltja győzedelmeskedett, így Sárközi Ákos most visszavágóra készül.

A Konyhafőnök-Visszavágó szériában a két Michelin-csillagos séf ismét csapatot választ magának, mégpedig 40 vállalkozó kedvű civil versenyzőből kerülhet ki a válogatóhét fordulói során az a 12-12 fő, akiket a séfek majd heteken át mentorálnak. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök címért és a 10 milliós nyereményért. A séfek munkáját harmadik zsűritagként Fördős Zé segíti.

A versenyben mindkét séf azon lesz, hogy a saját mentoráltja legyen a legújabb Konyhafőnök.

Az új évad április 29-tő minden hétköznap 19:35-től lesz képernyőn az RTL Klubon.

Más újdonságokra is készül az RTL Magyarország

A napokban több más RTL-es műsorról is kiderült néhány információ. Épp tegnap számoltunk be róla, hogy egy külföldi szaklap, hivatalosan is megerősített híre szerint megvásárolták a Carprisma című, külföldön tavaly bemutatott sorozatot. Kiderült az is, hogy rendelt-e új évadot A mi kis falunk és A Tanár című sorozatból Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes.

Pénteken bejelentettek egy új, egzotikus szigeteken játszódó reality-t is, mely külföldön Love Island néven került adásba. Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes szavai azzal kapcsolatban is sokat sejtetnek, hogy lesz-e folytatás az Alvilág című, a vártnál rosszabbul teljesítő sorozatból.

Borítókép: Az RTL Klub Konyhafőnök-Visszavágó című műsorának séfjei. Fotókredit: RTL Klub/ Sárosi Zoltán

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!