fbpx
Love Island

Az RTL Klub új műsort indít, jön a Love Island

Az egzotikus szigeten zajló társkereső műsor műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali lesz.

Az RTL Klub csatornán lesz látható Magyarországon elsőként a világszerte több országban nagy sikerrel futó Love Island című párkereső show, jelentette be az RTL Magyarország pénteken. A műsorvezető az Éjjel-Nappal Budapest című műsor egyik főszereplője és a Szenzációs Négyesben pucérkodó és a show-t megnyerő Lali lesz.

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Lali, a Love Island műsorvezetője. Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán
Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Lali, a Love Island műsorvezetője. Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán

„Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját”

-mondta el a Love Island leendő műsorvezetője.

A Love Island egyébként a brit ITV formátuma, mely többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.
A szerelmet megtalálni vágyók több héten át egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik, szintén a showban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.

Íme egy jelenet a külföldi változatból:

Most toboroznak a magyar Love Islandba

Bár azt még nem jelentették be, mikortól lesz látható a műsor, az RTL Klub jelezte, hogy várja olyanok jelentkezését, akik meg akarják találni a szerelmet és frissen megtalált pár mellett haza szeretnék vinni a 20 millió forintos főnyereményt is. A Love Island párkereső showba a rtl.hu/love oldalon lehet jelentkezni. Vagyis egyelőre a toborzás fázisában vannak, úgyhogy egyelőre még várni kell arra, hogy képernyőre kerüljön a műsor.

Lesz egy másik tárkereső műsor is

Az RTL Klub egyébként hamarosan egy másik társkereső műsorral is jelentkezik majd, visszatér ugyanis a Házasodna a gazda. A dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet. A Házasodna a gazda március elején kezdte meg a szereplők toborzását.

Az RTL Klub műsoraival függ össze az is, hogy a napokban kiderült, ki lesz az X-Faktor című tehetségkutató műsorvezetője. Szintén RTL-es hír, hogy az RTL Klub hamarosan megemeli árait, vagyis többet kér majd műsorai továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. Hasonló lépésre készülhet a konkurens TV2 is, de erről egyelőre nem tudni hivatalosat, mivel a csatorna nem válaszolt az ezzel kapcsolatos újságírói megkeresésre.

A kábeldíjat három évvel ezelőtt vezette be az RTL Klub és a TV2, és a bevezetés akkor több száz forintos áremelkedéssel járt a tévénézők számára. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kábelszolgáltatók áthárítják-e majd a feléjük történő áremelést a fogyasztókra, ahogy tették ezt a díj bevezetésekor. A két kereskedelmi csatorna egyébként úgynevezett must carry típusú, azaz a kábelszolgáltatók kötelesek mindenképpen továbbítani.

A tévés világgal függ össze az a másik mai hír is, hogy a TV2, az IKO Holding műsorgyártó és a TV2 és az ATV reklámidejét is értékesítő Atmedia anyavállalatánál, az AV Progress Kft.-nél ügyvezető lett Mészáros Lőrinc bizalmi embere, a Felcsúttal szomszédos Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások