Love Island

Az RTL Klub új műsort indít, jön a Love Island

Az egzotikus szigeten zajló társkereső műsor műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub csatornán lesz látható Magyarországon elsőként a világszerte több országban nagy sikerrel futó Love Island című párkereső show, jelentette be az RTL Magyarország pénteken. A műsorvezető az Éjjel-Nappal Budapest című műsor egyik főszereplője és a Szenzációs Négyesben pucérkodó és a show-t megnyerő Lali lesz.

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Lali, a Love Island műsorvezetője. Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán
Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Lali, a Love Island műsorvezetője. Fotókredit: RTL Klub/Sárosi Zoltán

„Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját”

-mondta el a Love Island leendő műsorvezetője.

A Love Island egyébként a brit ITV formátuma, mely többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.
A szerelmet megtalálni vágyók több héten át egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik, szintén a showban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.

Íme egy jelenet a külföldi változatból:

Most toboroznak a magyar Love Islandba

Bár azt még nem jelentették be, mikortól lesz látható a műsor, az RTL Klub jelezte, hogy várja olyanok jelentkezését, akik meg akarják találni a szerelmet és frissen megtalált pár mellett haza szeretnék vinni a 20 millió forintos főnyereményt is. A Love Island párkereső showba a rtl.hu/love oldalon lehet jelentkezni. Vagyis egyelőre a toborzás fázisában vannak, úgyhogy egyelőre még várni kell arra, hogy képernyőre kerüljön a műsor.

Lesz egy másik tárkereső műsor is

Az RTL Klub egyébként hamarosan egy másik társkereső műsorral is jelentkezik majd, visszatér ugyanis a Házasodna a gazda. A dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet. A Házasodna a gazda március elején kezdte meg a szereplők toborzását.

Az RTL Klub műsoraival függ össze az is, hogy a napokban kiderült, ki lesz az X-Faktor című tehetségkutató műsorvezetője. Szintén RTL-es hír, hogy az RTL Klub hamarosan megemeli árait, vagyis többet kér majd műsorai továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. Hasonló lépésre készülhet a konkurens TV2 is, de erről egyelőre nem tudni hivatalosat, mivel a csatorna nem válaszolt az ezzel kapcsolatos újságírói megkeresésre.

A kábeldíjat három évvel ezelőtt vezette be az RTL Klub és a TV2, és a bevezetés akkor több száz forintos áremelkedéssel járt a tévénézők számára. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kábelszolgáltatók áthárítják-e majd a feléjük történő áremelést a fogyasztókra, ahogy tették ezt a díj bevezetésekor. A két kereskedelmi csatorna egyébként úgynevezett must carry típusú, azaz a kábelszolgáltatók kötelesek mindenképpen továbbítani.

A tévés világgal függ össze az a másik mai hír is, hogy a TV2, az IKO Holding műsorgyártó és a TV2 és az ATV reklámidejét is értékesítő Atmedia anyavállalatánál, az AV Progress Kft.-nél ügyvezető lett Mészáros Lőrinc bizalmi embere, a Felcsúttal szomszédos Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere.

Szóljon hozzá!