RTL Most

Az RTL Magyarország új időszakos csatornát indít

A Film+ nevű digitális csatornára 180 órányi filmtartalmat töltött fel a tévétársaság.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Magyarország hétfőn bejelentette, hogy új időszakos csatornával bővül a digitális portfóliója. A Film+ nevű digitális csatornáról van szó, ami az RTL Most! nevű internetes platformon keresztül érhető el.

A Film+ digitális csatorna mától május 5-ig érhető el,  és összességében több mint 180 órányi új tartalmat kínál.

A közelmúlt hazai filmsikerei – így például a Budapest Noir vagy a Csak szex és más semmi – mellett olyan nemzetközi mozifilmek is megtalálhatóak a honlapon keresztül, mint például az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Utóhatás, a Harry-Potter filmek sztárja, Daniel Radcliffle főszereplésével készült  Dzsungel, és a Bosszú szövetsége.

A három hét alatt összesen 100 film érhető el. A használatért nem kell fizetni, a médiaszolgáltató reklámbevételekből finanszírozza a működtetését.

Korábban volt már hasonló kezdeményezése az RTL-nek. Tavaly nyáron például a telenovellák rajongók számára a SzeressMost, míg a humoros tartalmak kedvelőinek a NevessMost nevű digitális csatornákat indították el és tették elérhetővé egy ideig.

Ma derült ki az is, hogy az RTL Klubra visszatér a Konyhafőnök, érkezik a Konyhafőnök-Visszavágó. Beszámoltunk arról is, hogy egy új sorozatot is vásárolt az RTL.

Kiemelt kép: Az RTL Most internetes platform nyitóképernyője

Szóljon hozzá!

Köves Slomó rabbi

Köves Slomóék is érdeklődtek a Hatoscsatorna megvásárlása iránt, de az eddigi tulajdonos az ATV-vel és több más szereplővel is tárgyalt

Paor Lilla, a Hatoscsatorna tulajdonosa és főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, balról, jobbról és középről is vannak érdeklődőik, és ezek száma az elmúlt napokban tovább nőtt. Szavai szerint a leendő tulajdonos kilétéről egy hónapon belül döntenek, de más forrásból úgy hallottuk, hogy a kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség rabbijának környezetében úgy gondolják, övék lesz a csatorna.

tévé, távkapcsoló, tv

Soron kívüli vizsgálatot indít a műsorszolgáltatás és a műsorterjesztés piacán a Gazdasági Versenyhivatal

A GVH-hoz beérkezett jelzések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek. Így a hatóság szerint a kisebb műsorterjesztők hátrányos helyzetbe kerülnek a nagy kábeles és műholdas szolgáltatókhoz képest, vagyis torzulhat a műsorterjesztési piac. Korábban a kis- és közepes hazai hírközlési szolgáltatók Orbán Viktornak is írtak levelet a problémáról.