RTL Most

Az RTL Magyarország új időszakos csatornát indít

A Film+ nevű digitális csatornára 180 órányi filmtartalmat töltött fel a tévétársaság.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország hétfőn bejelentette, hogy új időszakos csatornával bővül a digitális portfóliója. A Film+ nevű digitális csatornáról van szó, ami az RTL Most! nevű internetes platformon keresztül érhető el.

A Film+ digitális csatorna mától május 5-ig érhető el,  és összességében több mint 180 órányi új tartalmat kínál.

A közelmúlt hazai filmsikerei – így például a Budapest Noir vagy a Csak szex és más semmi – mellett olyan nemzetközi mozifilmek is megtalálhatóak a honlapon keresztül, mint például az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Utóhatás, a Harry-Potter filmek sztárja, Daniel Radcliffle főszereplésével készült  Dzsungel, és a Bosszú szövetsége.

A három hét alatt összesen 100 film érhető el. A használatért nem kell fizetni, a médiaszolgáltató reklámbevételekből finanszírozza a működtetését.

Korábban volt már hasonló kezdeményezése az RTL-nek. Tavaly nyáron például a telenovellák rajongók számára a SzeressMost, míg a humoros tartalmak kedvelőinek a NevessMost nevű digitális csatornákat indították el és tették elérhetővé egy ideig.

Ma derült ki az is, hogy az RTL Klubra visszatér a Konyhafőnök, érkezik a Konyhafőnök-Visszavágó. Beszámoltunk arról is, hogy egy új sorozatot is vásárolt az RTL.

Kiemelt kép: Az RTL Most internetes platform nyitóképernyője

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

NMHH Tantusz

Tantusz: Silány minőségű, alig használják, mégis 14 millió forint közpénzt emészt fel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Tantusz nevű, távközlési (internet, tv, telefon stb.) szolgáltatási csomagokat listázó és összehasonlító oldalára a hatóság saját bevallása szerint is csupán napi 9-10 látogató lép. Ráadásul a rendszer adatai időnként nem valósak: például ott is elérhetőnek mutat széles sávú vezetékes internetet, ahol ez nincs. Megkérdeztük, ez hogyan fordulhat elő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!