fbpx
Carpisma

Az RTL Magyarország új sorozatot vásárolt

Külföldi hírforrásból derült ki, hogy megvette a tévétársaság a 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ütközés című amerikai film nyomán íródott Carpisma című sorozatot.

Az RTL Magyarország megvásárolta az Ay Yapim által gyártott és a Madd Entertainment által forgalmazott Carpisma / Crash című sorozatot – írja a Műsorvízió blog, a worldscreen.com oldalon megjelentek alapján.

A török sorozat forgatását 2018-ban kezdték, főszereplője Kivanc Tatlitug.

Gyászában balesetet okoz a Carpisma főszereplője

Az RTL Magyarország által megvásárolt Carpismában a főszereplő a drámai oldalát mutathatja meg, a 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ütközések című amerikai film nyomán íródott történetben Kivanc egy olyan férfit játszik, aki családja elvesztése miatti gyászában elmerülve közlekedési balesetet okoz, melynek áldozatai később sorra felbukkannak az életében.

Fórizs Tibor, az RTL Magyarország filmbeszerzési osztályának vezetője úgy nyilatkozott a Wordscreen.com-nak, hogy már akkor felfigyelt a sorozatra, amikor még csak az előzetesét látta, a széria első epizódja pedig egyenesen lenyűgözte.

Az RTL-es osztályvezető szerint a Carpisma története az összefonódó sorsok által érdekes ívet ír le, tele van izgalmas fordulatokkal, kidolgozott és mély karakterekkel, így az elmúlt évek egyik legígéretesebb török drámája.

Arról egyelőre nem tudni, hogy az RTL Magyarország mely csatornáján és mikor mutatják be a sorozatot,  és arról sem tudni biztosat, hogy Kivanc szinkronhangja ismét Makranczi Zalán lesz-e.

Magyarországon már ismert a főszereplő

A Műsorvízió felidézte: a magyar közönség a 2011 tavaszán szintén az RTL Klubon bemutatott Ezel – Bosszú mindhalálig című sorozatban már láthatta a török színészt, ám az igazi népszerűséget számára a Tiltott szerelem hozta meg Magyarországon. Ebben Beren Saat partnereként volt látható délutánonként a TV2-n. A csatorna kihasználva a főszereplők népszerűségét, nem sokkal a sorozatzáró epizód után bemutatta a teljesen más hangvételű, és Kivanctól is komolyabb színészi teljesítményt igénylő Kuzey Güney – Tűz és víz című szériát, amely azóta is folyamatosan felbukkan a TV2 Média Csoportnál, mostanában késő éjjel az Izaura TV-n.

A színész látható volt ezenkívül a VIASAT3 által sugározott Igazgyöngy című sorozatban, a Szerelemben, háborúban pedig két az RTL Klubon vetített epizód után átkerült a Duna TV-re. Kivanc legutóbb Bosszú vagy szerelem című szériájával ismét a TV2-n volt látható, és a könnyed romantikus sorozatban Tuba Büyüküstün volt a partnere.

Épp ma idéztük Kolosi Péter programigazgató vezérigazgató-helyettes szavait arról, miket tervez az RTL Magyarország sorozat fronton. Kolosi Péter a Marketing&Media magazinnak nyilatkozott arról, mit gondol az Alvilág című sorozat kudarcáról, lesz-e folytatás A Tanárból és A mi kis falunkból. Azt is mondta, készülnek sorozatújdonságra, de még nem mondta el, mire. A napokban derült ki az is, hogy az RTL Klub fogja Magyarországon elsőként képernyőre tűzni Magyarországon a Love Island című társkereső reality-t, ami egy egzotikus szigeten játszódik. Egyelőre a toborzást kezdtél el, így a leghamarabb ősszel lehet számítani rá, hogy látható lesznek a párjukat keresők.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások