fbpx
Marsi Anikó és Gönczi Gábor a TV2 Tények Stúdiójában

Jogerős, hogy újabb félmilliós bírságot kap a TV2

Az 500 ezer forintos bírság a törvényileg megszabott maximum és nem először kap ilyen, a lehetséges felső határát elérő büntetést a csatorna.

Mint a Media1 korábban megírta, a bíróság ismét pénzbírsággal sújtotta a TV2-t, amiért továbbra sem hajlandóak beolvasni a Juhász Péter ellen elvesztett per jogerős ítéletét.

Az Együtt volt társelnökéről 16 hazugságot terjesztettek a Tények című műsorban, emiatt kellene bocsánatot kérniük, de indoklásuk szerint a 16 bocsánatkérésre nem lenne elegendő a műsoridő. A bíróság azonban ezt a kifogást nem fogadta el, mivel a 16 bocsánatkérés nagyjából 10 percet venne igénybe csupán.

A most Juhász Péter által lapunkhoz eljutott bírósági végzés ezt a végrehajtási pénzbírságot teszi jogerőssé, a TV2 Média Csoportnak tehát nyolc napon belül fizetnie kell az ítélet teljesítésének szabotálása miatt.

Ezzel egyébként még nincs vége az ügynek, mivel ha továbbra sem olvassák be a rekordmennyiségű bocsánatkérést, újabb végrehajtási bírságok várhatók.

Arról, hogy a napokban mit válaszoltak az Igazságügyi minisztériumnak küldött kérdésre, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy Magyarországon a TV2 nem tartja be a bíróság jogerős ítéletét, itt írtunk.

Varga Judit „mindent megtesz”, hogy a TV2 végrehajtsa a Juhász Péter által megnyert per ítéletét

A TV2 ezentúl minden este beismer néhány hazugságot Juhász Péterről, amíg el nem fogynak a beismerni valók, de a bocsánatkérést mellőzik az álhírterjesztésért és a hírigazgató is a helyén maradt

 

Czeglédy: A Fidesz Marsi Anikóék büntethetetlensége érdekében módosítja a Büntető Törvénykönyvet

Juhász Péter levélkampányt indított a TV2 vezérigazgatója ellen

A TV2 előtt akciózott Juhász Péter

Juhász Péter a börtönben próbált lobbizni Schadl Györgynél a TV2 ellenében

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: Gönczi Gábor és Marsi Anikó a TV2 Tények Stúdiójában Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások