fbpx
A Siemens irodaháza.

Újraindul a Siemens sajtódíja

A 2023-as versenyben a zsűri országonként a legjobb három eredeti médiatartalmat választja ki.

A Siemens újraindítja médiadíját, mellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

A „Célszerű technológia” jelmondatú pályázatra olyan médiaanyagokat várnak, amelyek megmutatják, hogyan képes a technológia hozzájárulni a fenntarthatósághoz, a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.

„Kiemelkedő minőségű, átfogó tartalmakat keressük arról, hogy a digitális technológia miként változtatja meg, teszi jobbá a mindennapi életet. Ez a téma nagyon fontos számunkra a Siemensnél, mert megmutatja, hogy az üzleti és technológiai fejlődés mekkora hatással van arra, hogy mindenki jobb életet élhessen”

– mondta Arató Márk, a Siemens Zrt. kommunikációs vezetője.

A 2023-as versenyben a zsűri országonként a legjobb három eredeti médiatartalmat választja ki. Az egyes országok második és harmadik helyezettjeinek jutalma egy-egy két személyre szóló szállodai pihenés, míg a győztesek kvalifikálják magukat egy bécsi tanulmányútra.

A Bécsben megrendezett díjátadó gálán az is kiderül, hogy ki nyeri el a regionális győztes címét, és vele együtt a főnyereményt, amely egy kétszemélyes út Ausztriába, a Salzburgi Ünnepi Játékokra.

A pályázatra jelentkező újságírók és tartalomkészítők a zsűrizésre szánt eredeti munkáikat a [email protected] e-mail címre küldhetik el 2023. május 5-ig.

A versenyre bármilyen print, online, rádiós, tévés, videós, podcast, blog, közösségi média tartalommal lehet jelentkezni, amelyet 2022. április 1. és 2023. április 30. között publikáltak.

170 év után kivonul a Siemens Oroszországból

Gulyás Márton Pulitzer-emlékdíjat kapott

Májusban jön az első magyarországi ELLE Awards

Kihirdették az Év Magyar Autója és a Magyar Év Autója díjak győzteseit – HVG-s újságíró veszi át Katona Mátyás helyét a zsűriben, megnevezték az Év Autós PR-szakemberét is

Megvannak az idei Televíziós Újságírók Díja döntősei

További hírek érhetők el a Media1-en. Követhet minket Facebookon is.

Borítókép: A Siemens irodaháza. Forrás: Siemens.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások