fbpx
Illisz László, a Napi.hu új tartalomfejlesztési igazgatója.

Megújul a Napi.hu – az InfoRádiótól érkezett új tartalomfejlesztési igazgató a portálhoz

Átmárkázza és megújítja a Napi.hu oldalt az Indamedia Network. Ugyan az új márkanevet még nem ismertették, de azt már elárulták egy közleményben, hogy a projekt felelőse üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként az InfoRádiótól érkező Illisz László lesz.

Illisz 1989 óta újságírói, rovatvezetői és főszerkesztői feladatokat látott el az InfoRádió mellett olyan hazai kiadványoknál mint a Mai Nap, a Világgazdaság és a Figyelő.

„Azt szeretnénk, hogy a Napi.hu – megőrizve jelenlegi értékeit – szélesítse a tartalomkínálatot, aktuális, elemző cikkeivel még jobban képes legyen megszólítani a felsővezetőket éppúgy, mint a hazai kkv-szektor szereplőit”

– fogalmazott a közleményben Ziegler Gábor, az Indamedia Network Zrt. vezérigazgatója. A médiavállalat ígérete szerint még idén bejelentik az új márkanevet és arculatot.

Frissítés 2022.10.18

Eltávolítják Domokos László főszerkesztőt, nagy a felháborodás a lapnál

A Media1 megtudta, hogy eltávolítják a lap főszerkesztői posztjáról Domokos Lászlót, aki több mint 20 évet töltött a Napi Gazdaságot is belevéve a lapnál. A szerkesztőségben olyan nagy a felháborodás, hogy már többen is kinyomtatták a felmondólevelüket, erről különálló hírünkben közlünk részleteket.

20 év után eltávolítják Domokos Lászlót, a Napi.hu főszerkesztőjét, néhányan a felmondásukat fontolgatják emiatt az Indamedia lapjánál

A Napi.hu címlapja 2022. október 17-én.
A Napi.hu címlapja 2022. október 17-én.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Illisz László, a Napi.hu új tartalomfejlesztési igazgatója. Fotó: Reggeli Start / YouTube.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások