fbpx

Megérkezett a Born2be, újabb online divatáruház lépett be a magyar internetes kereskedelembe

A Born2be eddig Lengyelországban, Romániában és Ukrajnában volt jelen, de mostantól a magyarok is vásárolhatnak.

A Lengyelországban, Romániában és Ukrajnában jelentős piaci részesedéssel bíró, a varsói székhelyű, lengyel AZA Grouphoz tartozó Born2be online divatáruház is elindította szolgáltatását Magyarországon.

A Media1-nek küldött pénteki közleményük szerint gyorsan változó, ugyanakkor széles kínálatáról ismert kereskedőcégről van szó, aminek központi raktárában több mint 25 ezer termék várja a megrendeléseket.

„A Born2be célja, hogy a magyar piacon az öt legnagyobb online divatáruház közé emelkedjen, az alacsonyabb árkategóriában pedig piacvezető legyen”

– írják.

A cég magyar szolgáltatása, ahogy ilyenkor lenni szokott, elég széles körű akciókkal indul, regisztrációért már automatikusan jár 20 százalék kedvezmény az első rendelésből, de ezen túl például 30 százalékot adnak minden kabátra és dzsekire is.

Kész az új webshop, de hogyan lesz rajta látogató? Forgács Mariannal és Takács Borbálával itt a Media1 e-kereskedelem sorozatának legújabb része!

Webshopok a jog és az informatika szorításában – Folytatódik e-kereskedelem témájú szakértői beszélgetéssorozatunk

A webshopok túlélése múlhat rajta – az e-kereskedelem logisztikai trendjeiről beszélgettünk a Media1 e-kereskedelem sorozatának 2. részében

Mik a trendek manapság és mi várható az e-kereskedelemben? Csereklei Zoltán (Pelenka.hu), Hack-Handa Tünde (ENET) és Szeles Péter (Reacty Digital) a Media1 online kereskedelemről szóló beszélgetéssorozatában (VIDEÓVAL!)

További hírek találhatók a Media1-en. Megtalál minket Facebookon és Telegramon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások