fbpx
Kövesdi Péter, a Népszava távozó szerkesztője, az Érd Médiacentrum leendő ügyvezetője

„Előbb-utóbb mások is jönnek majd utánunk” – az Érd TV lineáris adásának megszűnéséről beszélgettünk Kövesdi Péterrel, az Érd Médiacentrum ügyvezetőjével

Miért szűnik meg az Érd TV lineáris adása és miért választották inkább azt, hogy a YouTube-ra gyártanak műsort? Létezhet-e még független média? Mi az oka, hogy külföldön jóval sikeresebbek az ottani helyi médiumok?

A napokban írta meg a Media1, hogy megszűnik az Érd TV hagyományos, úgynevezett lineáris adása, és ezután csak YouTube-ra és más netes platformokra gyártanak műsorokat, tehát a helyi médium eltűnik a DIGI és a Telekom kínálatából.

Miért dönt így egy Érd méretű  város, hogy nem üzemelteti tovább a tévécsatornáját? Nem tartanak attól, hogy ezzel az átállással sok idős embert is elveszítenek? Egyáltalán milyen a helyi médiumok helyzete? Milyen mértékben szólhasson bele a polgármester, a városvezetés a helyi tévé tartalmába? Többek között erről, valamint a magyar közmédiáról és néhány más aktuális témáról is szó esik a Media1 Podcast e heti epizódjában Kövesdi Péterrel, az Érd Médiacentrum ügyvezetőjével.

A beszélgetés az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.


A Media1 Podcast korábbi epizódjai elérhetők a vipcast powered by Media1 podcast oldalon, valamint meghallgathatók a Spotify-on, iTunes-on, Google Podcaston.

Érdemes feliratkozni a podcastra, hogy ne maradjon le a következő epizódról sem!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Kövesdi Péter, az Érd Médiacentrum ügyvezetője. Fotó: Népszava
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások