fbpx
Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a hatóság új hírközlési mérőkomplexumának bokrétaünnepségén Budapesten, a XIII. kerületben 2022. április 27-én.

Eldőlt, hogy ismét negyedmilliárdért vásárol a médiahatóság Balásy Gyula médiaügynökségén keresztül reklámfelületeket

Nem volt nagy verseny, hiszen egyetlen szereplő vett részt az NMHH közbeszerzési eljárásán.

Nettó 250 millió forint értékű, médiatervezésre és médiavásárlásra kiírt közbeszerzési eljárást nyert el a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó New Land Media Kft. – vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben az mfor.hu.

A 2025 végéig, vagy a keretösszeg kimerüléséig érvényes szerződés szerint a New Land Media a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) hirdetéseinek és reklámjainak, valamint a hirdetések és reklámok, pr-anyagok – nyomtatott, elektronikus és online – megjelentetését intézi médiavásárlás útján. A keret várhatóan 20 kampányt foglal majd magába.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) budapesti, Ostrom utcában található épületének homlokzata
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) budapesti, Ostrom utcában található épületének homlokzata. Fotó: Szalay Dániel / Media1

A hirdetmény szerint az NMHH kampányainak célcsoportjai elsődlegesen a 18. évüket betöltött, hírközlési szolgáltatási előfizetéssel rendelkező magyar állampolgárok, emellett üzenet-specifikus célcsoportnak minősülnek a 6-16 éves gyermekek, a felsőoktatásban tanulók, a szülők, nagyszülők, a média- és hírközlési szakemberek, az álláskeresők, valamint a digitálisan éretlenek. Emellett külön célcsoportként határozták meg a szenior, 58 évnél idősebb korosztályt is.

Az NMHH hirdetéseivel a kampányok során országos és regionális televíziós csatornák adásaiban, országos és regionális, önkormányzati lapok hasábjain, online hirdetési felületeken, országos, regionális és helyi közszolgálati és kereskedelmi rádiók frekvenciáin, közterületi hirdetési felületeken (óriásplakát, citylight plakát, hirdetőoszlop, járműreklám, indoor plakát), valamint a közösségimédia-felületeken (Facebook, Instagram) és a Google, YouTube hirdetéseiben lehet majd találkozni – írta a portál.

A New Land Media nem először nyer el ilyen nagy összegű munkát a kormányzattól és az NMHH-tól, ezekről itt olvashat.

Balásy Gyula kormányzati propagandát terjesztő cégeiről ide kattintva olvashatja el a Media1 korábbi írásait.

Lekapcsolták a Tilos Rádió FM-frekvenciáját

Drámaian lecsökkent a médiahatóság amúgy is alacsony transzparenciája, amióta Koltay András vezeti az NMHH-t

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Koltay András, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a hatóság új hírközlési mérőkomplexumának bokrétaünnepségén Budapesten, a XIII. kerületben 2022. április 27-én. Fotó: MTI / Kovács Attila
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások