fbpx

közbeszerzés

Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója

Megkérdezték Jászai Gellértet a Vodafone Magyarország leendő nevéről és a cég felvásárlásához kapott állami hitelekről, valamint a csökkenő piaci versenyről

Jászai Gellért, a 4iG elnökének szavai alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy ONE néven működik majd tovább a 4iG Csoport és a Magyar Állam által felvásárolt Vodafone Magyarország. Jászai Gellért azt is mondta, szerinte miért tévednek a közgazdaságtan-tankönyveket készítő professzorok, amikor arról írnak, hogy minél több a szereplő egy adott iparágban, annál nagyobb a verseny, és hogy miért van szerinte az rendben, hogy két szereplőssé vált a vezetékes telekommunikációs piac.

Tapsoló tömeg.

30 millióért szerződtet tapsolókat a közmédia

December elején ismét tapsoló közönség biztosítására írt ki közbeszerzést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerbe (EKR) feltöltött dokumentumok szerint már meg is van a nyertes.

újságok, újság, napilap, sajtó

22 milliárdot ad médiafigyelésre a kormány egy Fidesz-közeli cégnek

Gigantikus, 22,3 milliárd forintos tendert nyert az Orbán-kormányhoz közeli Observer Budapest Médiafigyelő Kft. – írja az Európai Unió elektronikus közbeszerzési értesítője (TED) nyomán a Népszava. Házi versenyen dőlt el a kérdés, hogy melyik kormányhoz közeli céget választják.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások