fbpx
Készül Gundel Takács Gábor műsora, a Géniusz 2. évada

Megvan, mikor tér vissza Gundel Takács Gábor és a Géniusz az új évaddal

Az ATV bejelentette az előző évadával a Televíziós Újságírók Díja legjobb vetélkedő kategóriáját elnyerő műsor következő évadának premier időpontját.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Még tavaly a Media1 már beszámolt arról, hogy idén ősszel folytatódik majd a Géniusz, az ATV díjnyertes vetélkedője, most viszont immáron azt is bejelentette a csatorna, hogy a produkció 2022. szeptember 18-tól lesz látható, méghozzá minden vasárnap este 20:25-től, rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

A tavalyi nagy siker után nem meglepő, hogy a műsorvezető ismét Gundel Takács Gábor lesz. Újra ringbe szállnak rutinos játékosok, és lesznek olyanok is, akik számára ez lesz az első televíziós megmérettetés, olvasható a televíziós társaság csütörtöki közleményében.

Azt ígérik, hogy izgalmakban és fordulatokban gazdag évad vár a nézőkre. Gundel Takács is megszólalt:

„Tavaly nagy izgalommal vártuk, hogy egy saját fejlesztésű tudásalapú kvízt hogyan fogadnak majd a nézők. Egyértelműen kiderült, hogy az ilyen típusú műsoroknak van kultúrája és közönsége. Sok üzenetet kaptam, hogy a nyári ismétléskor nézték vissza a műsort és váltak rajongóvá.  Az idei évadról annyit elárulhatok, hogy a már ismert kvíz zsenik mellett új, hatalmas tudású játékosokból sem lesz hiány.”

„Az ATV számára fontos célkitűzés, hogy minőségi szórakoztatást nyújtson a nézőknek. A Géniusz első évadának hatalmas sikere visszaigazolás volt számunkra, hogy van igény a nívós, nagyszabású produkciókra. A kiemelkedő nézettség mellett nagy öröm volt a szakmai elismerés is. Látva az első felvételeket, nem lesz rosszabb a folytatás sem, sőt” – nyialtkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A Media1 úgy tudja, hogy a műsort Wisinger János cége, a Wisbro gyártja. Néhány hónapja Wisinger János volt a Media1 podcastjának vendége, akivel erről és több más tévés kulisszatitokról is beszélgettünk. Az interjú ide kattintva érhető el.

Interjú Wisinger János tévés producerrel (Media1, 2022.05.09. )

Gundel Takács Gáborral is interjúztunk már a Géniusz kapcsán, a vele készült beszélgetés itt olvasható.

Gundel Takács Gábor: Eltűntek a tudásalapú vetélkedők, romlik az általános műveltség – interjú a Géniusz műsorvezetőjével

A VIASAT3 Rákóczi Ferivel, Wossala Rozinánal, Oroszlán Szonjával, Szabó Győzővel, Kovács Áronnal és Ábel Anitával jelentett be saját gyártású műsorokat

További hírek

Borító: Készül a Géniusz 2. évada Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. Fotó: ATV
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások