fbpx
Brigi és Brúnó (Oroszlán Szonja és Szabó Győző), valamint a Troll a konyhában (Rákóczi Feri és Wossala Rozina)

A VIASAT3 Rákóczi Ferivel, Wossala Rozinánal, Oroszlán Szonjával, Szabó Győzővel, Kovács Áronnal és Ábel Anitával jelentett be saját gyártású műsorokat

Szűkkörű szakmai sajtóbeszélgetésen számolt be szerdán Benda Gergely, a több más tévécsatorna mellett a VIASAT3 csatornát is működtető Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója az őszi műsorújdonságokról. A VIASAT3 négy saját gyártású műsorral, köztük újdonságokkal is jön az ősszel. Íme a részletek.

Benda Gergely, a görög érdekeltségben lévő Antenna Entertainment regionális ügyvezető igazgatója a televíziós társaság budapesti szerdai sajtóbeszélgetésén elmondta, hogy az Antenna Entertainment kiemelt célja, hogy magas minőségű saját gyártású tartalmakat szolgáltasson a régióban és Magyarországon. Ennek a stratégiának a részeként döntöttek a négy saját gyártású őszi műsor mellett.

Új formátumban, vígjáték sorozatban és közkedvelt műsorok új évadaiban sem lesz hiány ősszel a VIASAT3 csatornán az ősszel, hangzott el a regionális ügyvezető igazgató prezentációjában.

Benda Gergely, az SPT-csatornákat felvásárló Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója
Benda Gergely, az SPT-csatornákat felvásárló Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója. Fotó: Antenna Group / Media1-archív

Újdonságként érkezik a Troll konyhában című kulináris krimi

Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével debütál szeptember 26-án a Rat in the kitchen című ITV-s formátum magyar adaptációja, a Troll a konyhában. A Troll a konhányban egyfajta „kulináris krimi” lesz – mondta el Benda Gergely.

„Az izgalmakkal teli műsorban 5 héten keresztül 6-6 celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti 1 milliós díjból. A versenyzők között azonban minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. Egy biztos: valaki mindig nagy pácban lesz!”

Wossala Rozina és Rákóczi Feri / Troll a konyhában (Viasat3)
Wossala Rozina és Rákóczi Feri / Troll a konyhában (Viasat3)(Viasat3)

A műsor minden hétköznap 20 órától indul majd. Kaptunk egy előzetes videót is.

Oroszlán Szonja és Szabó Győző újra házaspárt alakít

Október 17-én 18:30-től Oroszlán Szonja és Szabó Győző együtt tér vissza a képernyőre, hogy 20 év után újra Brigi és Brúnó szerepébe bújva szituációs komédiában vegyenek részt. (A műsor régi változata egykoron a TV2 képernyőjén futott.)

Oroszlán Szonja és Szabó Győző a VIASAT3-ra érkező Brigi és Brúnó c. sorozatban
Oroszlán Szonja és Szabó Győző a VIASAT3-ra érkező Brigi és Brúnó c. sorozatban

Az új epizódokat – amelyek szórakoztatóan mutatják be a különböző párkapcsolati helyzeteket – a korábbi sorozathoz hűen Herendi Gábor rendezi, akiről Benda Gergely úgy véli, szinte bármihez nyúl, az sikeres lesz. A nézők hétköznap esténként új és már ismert történetek friss változataival is találkozhatnak majd az Orosz Szonja-Szabó Győző páros főszereplésével.

A Brigi és Brúnó országos premierje október 17-től minden hétköznap 18:30-kor  lesz látható a Viasat3 műsorán.

Megint lesz Észbontók

Bejelentették azt is, hogy novemberben friss, immáron 11. évadával jelentkezik az Észbontók című művetlenségi vetélkedő Kovács Áron műsorvezetésével. Az Észbontók új évadában hírességek mutatják meg, hogyan tudnak a játékosok fejével gondolkozni. Az új szezon novemberben startol el a műsor jól ismert humorgazdája, Kovács Áron vezetésével.

Benda Gergely a Media1 kérdésére azt mondta, a műsor még ennyi idő után is stabilan hozza a nézettséget, de még az ismétlések is, ezért arra számít, hogy akár még több évad is kijöhet belőle.

Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetője. fotó: sonypicturespress.hu
Kovács Áron, a Viasat3 Észbontók című műsorának műsorvezetője egy korábbi évadban. fotó: sonypicturespress.hu / Media1-archív

A pontos novemberi premieridőpontot később hozzák nyilvánosságra.

Újra lesz Ide süss! karácsony előtt

Decemberben újra képernyőre kerül a BBC formátuma, az Ide süss! is, amely Nagy-Britanniában a Love Productions közreműködésével robbant be Great British Bake Off címen, és Benda Gergely szavai szerint idehaza is hatalmas sikernek örvend. Az Ide süss! – Ünnepi kihívás című különkiadásban ezúttal népszerű celebek ragadnak sodrófát, hogy különleges desszertekkel hangolódhassanak a nézők az év végére.

A műsor házigazdája Ábel Anita és Sass Dani lesz, a hírességek kreációit pedig Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri bírálja majd, aki a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítójaként sokat tud majd mutatni a versenyzőknek. Az ünnepi desszertcsodák a Nagytétényi Kastélymúzeum gyönyörű kertjében készülnek majd, és mint Benda Gergely érdeklődésünkre elmondta, a felvételeket már hamarosan elkezdik felvenni.

Bartus Szilvia vezetésével jött létre a Viasat3-at is működtető Antenna Entertainment kommunikációs csapata

Benda Gergely lett a VIASAT3, a VIASAT6 és az AXN csatornákat felvásárló Antenna Entertainment új ügyvezető igazgatója

Most már biztos a VIASAT3, a VIASAT6, az AXN, a Sony Movie Channel és a Sony Max tulajdonosváltása: az Antenna Group az új tulajdonos (FRISSÍTETT!)

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások