fbpx
Wisinger János televíziós producer

Interjú Wisinger János tévés producerrel (Media1, 2022.05.09. )

A rádiókban adásba kerülő változathoz képest a Media1 podcastján extra tartalommal érhető el a beszélgetésünk Wisinger Jánossal.

A Media1 podcast- és 11 rádióban sugárzott rádióműsorának e heti vendége Wisinger János televíziós producer, rendező, forgatókönyvíró, aki mostanában a nagy sikerű Géniusz és az 500 című vetélkedőkért felel, de korábban éveken át dolgozott a Magyar Televíziónak, az RTL-nek, később pedig a TV2 gyártópartnerével, az IKO-val vett részt számos ismert műsor készítésében. Most saját gyártócége van Wisbro Kft. néven.

Wisinger János sok érdekességet említett a beszélgetés során a tévés világból, a vetélkedők mellett dokumentumfilmekről, reality-kről, a streamingszolgáltatók generálta verseny állásáról és sok minden másról.

A rádiókban adásba kerülő változathoz képest a Media1 podcastján extra tartalommal érhető el a beszélgetés.

Borító: Wisinger János megköszöni a Géniusz című vetélkedőért a Televíziós Újságírók Díja Gálán megítélt elismerést, mely egyben az ATV első díja lett a televíziós újságíróktól. A háttérben hátul Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója és jobbra Károlyi Anikó, a Géniusz főszerkesztője látható.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások