fbpx
A Géniusz első szezonjának sikeres lezárásaként Gundel Takács Gábor műsorvezető, Wisinger János producer pezsgőt vett át az ATV vezérigazgatójától, Németh S. Szilárdtól.

Új évadot rendel az ATV a Géniusz című műveltségi vetélkedőből

Bár a Géniusz első évada csütörtökön, azaz ma a végéhez ér, a Gundel Takács Gábor vezette, tudásalapú vetélkedőből máris új évadot rendelt a csatorna.

Az ATV a Media1-hez is eljuttatott csütörtöki közleményében azt írja, hogy a nézői visszajelzések, a szakmai kritikák és a nézettségi adatok is felülmúlták a csatorna előzetes várakozását a Géniusz című műsor kapcsán, ezért úgy döntöttek, hogy új évadot rendelnek belőle.

Elárulták azt is, hogy a Géniusz következő évada 2022 őszén lesz látható.

Az ATV és a műsor készítői a közleményükben köszönetüket fejezték ki a nézőknek, hogy ekkora érdeklődést tanúsítottak a produkció iránt, és hogy megértették a műsor üzenetét. Azt ígéri a csatorna, hogy a Géniusz jövőre is a tudást, a minőségi szórakozást és az érvényesülés tiszta formáját kívánja népszerűsíteni.

A Géniusz első szezonjának sikeres lezárásaként Gundel Takács Gábor műsorvezető, Wisinger János producer pezsgőt vett át Németh S. Szilárdtól, az ATV vezérigazgatójától.

A Media1 néhány hónappal ezelőtt interjút készített Gundel Takács Gáborral a vetélkedő kapcsán a forgatások szünetében – a beszélgetés itt olvasható vissza.

További hírek találhatók a Media1-en

Borító: A Géniusz első szezonjának sikeres lezárásaként Gundel Takács Gábor műsorvezető és Wisinger János producer pezsgőt vett át Németh S. Szilárdtól, az ATV vezérigazgatójától.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások