fbpx
Molnár Gina, a Best FM távozó műsorvezetője

Élő adásban politikai nyomást emlegetett, majd elbúcsúzott a hallgatóktól a Mészáros Lőrinc-közeli Best FM műsorvezetője

Szerdán élő adásban köszönt el az egyik Mészáros Lőrinchez közeli rádió, a Best FM Debrecen hallgatóitól Molnár Gina rádiós műsorvezető, aki elmondta, miért távozik a médiaszolgáltatótól.

A Debreciner által kiszúrt és YouTube-on is közzétett műsorrészletben a műsorvezető azt mondta, eddig katás vállalkozóként dolgozott, és a Mészáros Lőrinchez közeli cég tizenkét év után sem jelentette volna be őt munkavállalóként.

Azt is mondta, amikor tizenkét évvel ezelőtt a céghez érkezett, akkor még a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás fellegvárának, de azóta a politikai nyomás miatt sok minden megváltozott, ezért már régen azt érzi, hogy csak „átutazó” a rádiónál.

A műsorvezető kifejtette, hogy elhatározását a katás változások is megerősítették, mert míg a kormány azt hangoztatja, hogy a gazdaság kifehérítése a céljuk, eddig azt tapasztalta, hogy senki sem szeretné bejelenteni a dolgozóit. „Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom” – fogalmazott, utalva arra, hogy a Best FM Mészáros Lőrinc egyik bizalmasának a tulajdona.

Molnár Gina azt is elmondta, a döntésével bátorságot szeretne adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, de félnek változtatni. „Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz” – üzente, majd köszönetet mondott a hallgatóknak az elmúlt tizenkét évért.

Így búcsúzott Németh Balázs az M1 Híradó nézőitől (VIDEÓ!)

„A Pitbullal” való feszültségek vezettek el Németh Balázs közmédiás távozásához

Radiocafé néven új rádió indul Budapesten – íme az első részletek!

További hírek érhetők el a Media1-en

Borító: Molnár Gina, a Best FM távozó műsorvezetője. Fotó: Best FM / Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások