fbpx
Palkovics László technológiai és ipari miniszter beszédet mond az államalapítás tiszteletére rendezett ünnepségen a Pesti Vigadó dísztermében 2022. augusztus 22-én.

Kizárták a sajtó munkatársait Palkovics László meteorológiai előadásáról

Mindent megtesznek a konferencián annak érdekében, hogy a sajtó meg se közelíthesse a minisztert.

Előadást tart meteorológiai témában ma, 10 órától Palkovics László technológiai és ipari miniszter a Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésének éghajlat szekciójában, Szegeden.

Erre mindössze néhány nappal azt követően kerül sor, hogy Palkovics azonnali hatállyal felmentette az OMSZ elnökét, Radics Kornéliát, valamint szakmai elnökhelyettesét, Horváth Gyulát, majd a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) egy meteorológiai végzettséggel nem rendelkező gazdasági vezetőt, Hanyecz Lászlót nevezett ki az elnöki jogkör ideiglenes betöltésére.

A hvg.hu helyszíni tudósítója Szegeden azonban azt tapasztalta, hogy a sajtót nem sokkal 10 óra előtt kizárták a szegedi rendezvényről, ahová még a fotósok sem mehetnek be.

Helyi civilek demonstrációt is tartottak a helyszínen, esernyővel tiltakozva az OMSZ vezetőinek kirúgása ellen.

A portál tudósítója szerint azonban Palkovics László kisbusza úgy állt rá a rendezvénynek otthont adó épülethez, hogy a demonstrálók és az újságírók még csak a közelébe sem tudtak férkőzni.

Az üggyel kapcsolatos korábbi híreinket ide kattintva találja.

A HírTV-ben bírálta Bencsik András, a kormánypárti Demokrata főszerkesztője az OMSZ-vezetők leváltását

Frissítés:

Végül úgy tűnik, az állami MTI-vel kivételt tettek, így derült ki, hogy milyen új teóriával állt elő a miniszter az OMSZ-vezetők leváltása ügyében és hogyan alakítaná át a szervezetet.

Palkovics László előállt egy új teóriával arról, hogy miért bocsátotta el az OMSZ vezetőit

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: illusztráció / Palkovics László technológiai és ipari miniszter beszédet mond az államalapítás tiszteletére rendezett ünnepségen a Pesti Vigadó dísztermében 2022. augusztus 22-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások