fbpx
Enyedi András, az IKO volt vezetője, a Manna FM új ügyvezetője

„Nehéz döntést kellett meghoznunk” – Kiderült, miért szűnik meg a Manna FM reggeli műsora

Enyedi Andrást, a Manna FM ügyvezetőjét kérdezte a Media1 azután, hogy kiderült, megszűnik az elmúlt közel két évben Hudák Anita és Hepi Endre műsorvezetésével készülő Reggeli Manna című műsor. Szavaiból kiderült most az is, hogy nem is csak a reggeli műsor készítésével hagynak most fel, és elmondta, mi áll a fájdalmas döntések mögött.

„Sajnos mi is érzékeljük a világban zajló bizonytalan gazdasági folyamatokat, egyre nehezebben látni előre, ezért nekem ügyvezetőként hatékonyabbá kell tennem a Manna FM 98.6 működését”

– kezdte a telefonban Enyedi András, a Manna FM rádiót működtető kft. ügyvezető igazgatója a Media1 érdeklődésére, amikor arról kíváncsiskodtunk hétfőn, miért szűnik meg a Hudák Anita és Hepi Endre vezette reggeli műsor, a Reggeli Manna.

Enyedi András hozzátette, hogy a racionalizálás során kiemelt szempont, hogy a Manna FM értékeit megőrizzék, azonban időnként fájó döntések is szükségesek az átalakítás során. Enyedi ilyen döntésnek nevezte Hudák Anita és Hepi Endre műsorának megszüntetését is.

Az ügyvezető hangsúlyozta: nagyon elégedettek voltak a reggeli műsorral és készítőivel szakmailag, Hudák Anita és Hepi Endre műsorvezetők, valamint a műsor szerkesztője, Ficsor Marcella kiváló munkát végeztek, ezért is volt fájdalmas meghozni a döntést velük kapcsolatban.

A távozók helyére nem érkezik most új csapat. Néhány napig, amíg most kialakul az új műsorstruktúra, várhatóan ismétlés lesz hallható a reggeli sávban. Az ügyvezető az reméli, hogy a mostani gazdasági kilátások néhány hónap alatt javulhatnak, és azután néhány hónap múlva újra koncentrálhatnak különféle új tartalmak fejlesztésére.

A Manna FM továbbra is eltökélt, hogy továbbvigyék azt koncepciót, hogy a műsorsávok egy részét podcastműsorokkal töltik fel (lásd erről szóló korábbi, áprilisi hírünket), sőt e vonalon tovább fognak most erősíteni, vagyis még több podcast tartalom lesz elérhető a rádióban.

A cél az, hogy a Manna FM legyen Magyarország első számú podcastrádiója, mivel ez az elképzelés eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mondta el Enyedi András.

A Media1 kérdésére válaszolva az ügyvezető megemlítette, hogy a rádió új műsorstruktúrájának kialakítása jelenleg készül, az átalakítások más műsort is érintenek. A Reggeli Manna mellett két másik műsoruk, a Live Session és a Véleményvezérek is megszűnik.

A Manna FM-mel kapcsolatos korábbi írásaink itt találhatók.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: Enyedi András, a Manna FM új ügyvezetője. Fotó: Manna FM / Media1-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások