fbpx
Breuer Péter, a Heti TV Pirkadat című műsorának műsorvezetője, a Heti TV tulajdonosa

A Heti TV tulajdonosa és Habony Árpád volt feleségének cége is szerződésben állt a Fidesz-frakcióval

Több érdekes szerződésre is fény derült a Fidesz-frakció szerződései között.

Az LMP után a Fidesz-frakció 2018 és 2022 közötti szerződéseit is megvizsgálta a Telex. A frakciószerződések között a portál megtalálta Breuer Péter nevét, aki a zsidó tematikájú Heti TV, valamint a saját magáról elnevezett BreuerPress tulajdonosa, és aki nemrég majdnem rádiót is indított, de ebben – szavai szerint – egy rosszullét megakadályozta.

Breuer Péter World B.P.I. Bt.-je az előző ciklusban több mint 20 millió forintért adott külpolitikai tanácsokat a Fidesz-frakciónak.

Eközben Breuer rendszeresen részt vesz a Kormányinfókon is a Heti TV színeiben.

A Heti TV stúdiója.
A Heti TV stúdiója. Fotó: Facebook

Más médiás vonatkozású szerződések is előkerültek

A Telex szerint ezen felül több mint 90 millió forint értékben végezhetett közvélemény-kutatásokat és foglalhatott össze híreket a Fidesz-frakciónak a Kutatópont Piac- és Véleménykutató Kft. amely Mráz Ágoston Sámuelnek, a Nézőpont Intézet vezetőjének a tulajdona, és a szintén a Nézőponthoz tartozó Observer Budapest Médiafigyelő Kft. is 61 millió forint értékben végezhetett „médiahatás-vizsgálati” munkákat a nagyobbik kormánypártnak.

Kiderült az is, hogy több mint 40 millió forint értékben szerződött a Fidesz képviselőcsoportja online tartalmak megjelenítésére a New Land Media Kft.-vel, mely Balásy Gyula tulajdona, és épp most nyert el egy 75 milliárdos állami kommunikációs megbízást is Rogán Antal hivatalán keresztül.

Arra is fény derült, hogy 28 millió forintért adott kommunikációs tanácsokat a Fidesz képviselőcsoportjának a Kaminski & Buranits Kft., melynek egyik tulajdonosa Kaminski Fanny, Habony Árpád volt felesége.

A szerződések között a Telex további érdekességeket is talált, mi csak a médiás vonatkozásúakat emeltük ki. A teljes gyűjtést ide kattintva olvashatja el.

A napokban hasonló szerződésekből derült ki az is, hogy Rónai Egon ATV-s műsorvezető feleségének vállalkozása szerződésben állt az ellenzéki összefogás egyik tagjával, az LMP-vel, amiről itt írtunk.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Breuer Péter, a Heti TV Pirkadat című műsorának műsorvezetője, a Heti TV tulajdonosa.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások