fbpx
444.hu, Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület.

Pert vesztett a 444 az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesülettel szemben

Egy 2020 elején megjelent interjúban szereplő kijelentés kapcsán nyert pert az egyesület a lap kiadójával szemben.

Az alábbi közlemény jelent meg a 444.hu felületén az ügyben:

„A Fővárosi Ítélőtábla megállapítja, hogy a Magyar Jeti Zrt. megsértette a felperes jóhírnevét, amikor a 444.hu elektronikus újság weboldalán 2020. január 20-án megjelentetett »Szörnyű, amikor egy hároméves kislány elmeséli, hogyan abuzálta az apukája« című cikkében az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület tevékenységét abban a hamis színben tüntette fel, miszerint az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület keretei között a gyermeküket abuzáló apák támadják a pszichológusokat, szakértőket és konferenciákat szerveznek maguknak”.

A szóban forgó, jogsértőnek bizonyult írás egy interjú Kugler Gyöngyi klinikai szakpszichológussal és igazságügyi szakértővel. Az interjúban egyebek mellett szó esett az abúzus áldozatává vált kiskorú gyerekekről is. Ennek az interjúnak a végén olvasható a szóban forgó állítás, ami miatt a 444.hu a közleményt a Fővárosi Ítélőtábla ítélete nyomán publikálta. (Az interjú megnyitását a téma érzékenysége miatt nem javasoljuk a 18 éven aluli olvasóinknak.)

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: 444.hu, Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület. Fotó: Media1-montázs
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */