fbpx
Hangosbeszélős kampányautóval járja az utakat az ellenzék, hogy áthatoljon a médiabuborékon

Videón mutatta meg Márki-Zay Péter, hogyan próbálja eljuttatni a választási üzeneteit a fideszes médiatúlsúly miatt a szavazókhoz

„A Fidesz megfosztotta az ellenzéket a plakáthelyektől, elzárta előlünk a köztévét, de az Önök támogatásából 1200 településre visszük el legfontosabb üzeneteinket!" – írta ki hétfőn Márki-Zay Péter, az egyesült ellenzék, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje a Facebookra, majd egy videót is mutatott arról, milyen eszközzel próbálja elérni a választópolgárokat a fideszes médiatúlsúly ellenére.

A kisfilm elején Márki-Zay Péter azt állítja, hogy az Egységben Magyarországért mindegy 2 ezer plakáthelyhez jutott hozzá, mert a különböző plakátos cégek sorra mondtak nemet az ellenzéki megrendelésekre, eközben a Fidesznek mintegy 25 ezer plakáthely (azaz 12,5x több megjelenési lehetőség) jutott a közterületeken. Emellett a közmédiát a Fidesz kisajátította magának.

Emiatt most 30 darab, az aprilis3.hu internetes címet tartalmazó hangosbeszélős autókkal járja az egyesült ellenzék az országot. Összesen 1200 településre mennek el az autók április 3-ig, most vasárnapig.

A kisfilm ezt dokumentálja.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Kérheti híreinket Telegram-csatornánkról is, így ott biztosan nem marad le a legújabb tartalmakról!

Borító: Hangosbeszélős kampányautóval járja az utakat az ellenzék, hogy áthatoljon a médiabuborékon
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások