fbpx
Varga Attila, Sixx, a Network4 leendő online főszerkesztője, az index.hu volt munkatársa

Vendégünk volt Sixx, azaz Varga Attila újságíró, a régi Index volt munkatársa, a Network4 online főszerkesztője – már meghallgatható a beszélgetés!

Szókimondó 90 perces interjút készített a Media1 Podcast a régi Index egykori médiás újságírójával, aki 2020 nyarán, a tömeges távozások idején mondott fel, de nem igazolt a Telex.hu-hoz, hanem a Network4 online főszerkesztője lett.

Varga Attila, ismertebb nevén Sixx, a bezárt commentcom egykori bloggere, az Index.hu portál 2020 nyarán, a nagy botrányt kiváltó tömeges távozások idején lelépő médiás újságírója, a Network4 online főszerkesztője volt a Media1 Podcast március 28-i, mai vendége.

A beszélgetésből kétféle változat is készült: egy közel 50 perces, ami 11 rádióban hallható a héten, valamint egy hosszabb, másfél órás extra változat a podcastra, amiben a rádiós változattal ellentétben nem sípoljuk ki a szabadszájú kifejezéseket sem.

Varga Attila, Sixx a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2019. márciusában
Varga Attila, Sixx a Televíziós Újságírók Díja Gálán 2019. márciusában

Itt most a hosszabb, másfél órás beszélgetés következik Varga Attilával, akivel szó esett többek között az Index átalakításáról, a tömeges távozásokról és arról, hogy ő hogyan élte meg ezt az időszakot. Sixx elmondta, hogy a 2020 nyári tömeges távozások idején ő miért nem a Telex.hu csapatához igazolt, sokat sztorizott az indexes, 16 évet átfogó időszakáról,  beszélt a Network4 online főszerkesztői feladatairól, elmondta, hiányzik-e neki a korábbi munkája, a médiás újságírás, nyíltan elmondta, mit gondol a közelgő, április 3-i választásokról, beszélgettünk a magyar médiapiac az elmúlt években véghez vitt átalakulásáról, de szóba került az ország helyzete, Sixx szabadszájúsága, és megannyi más téma, és persze a Network4 fizetős streaming szolgáltatása, az Arena4plus is.

A beszélgetés az alábbi lejátszó segítségével meghallgatható.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre és most indult Telegram-csatornánkra, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is, valamint 11 különféle rádió is sugározza azokat.

További hírek találhatók a Media1-en! kérheti híreinket Telegram-csatornánkról is, hogy azonnal értesüljön a legújabb tartalmakról! Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások